Foto: Bo Amstrup / Scanpix
Foto: Bo Amstrup / Scanpix
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

AGF får point hjemme mod SønderjyskE

AGF fik uafgjort i aftenens kamp mod SønderjyskE hjemme i Aarhus

Kampen i tal

AGF 0-0 SønderjyskE

17. minut: Gult til Tobias Sana (AGF) 

17. minut: Gult til Victor Ekani (SønderjyskE)

43. minut: Gult kort til Pierre Kanstrup (AGF) 

Pause 0-0

 90. minut Gult kort til Kasper Junker (AGF)

4.418 tilskuere 

AGF er fortsat ubesejret i 2018, efter holdet i årets anden kamp gik fra banen med point hjemme mod SønderjyskE. Det skete mandag aften, hvor Superliga-opgøret mellem AGF og SønderjyskE endte 0-0.

LÆS OGSÅ: 'Talehuset - en AGF-podcast' er ude nu

Begge hold startede kampen kampen nervøst, og spillet var bestemt heller ikke kønt fra de to mandskaber, der kæmpede om tre point i den tætte kamp om en plads nærmere slutspillet. 

De dårlige takter fortsatte de første ti minutter af kampen, hvor et snevejr heller ikke gjorde arbejdsvilkårene lette for spillerne. 

Efter et kvarter kom AGF frem til sit første reelle angreb, men Mustapha Bundu sparkede ned i jorden istedet for at ramme bolden, og dermed blev angrebet ikke rigtig farligt. 

Kort tid efter fik Martin Spelmann så en stor mulighed, men desværre for hjemmeholdet blev han tacklet lige i skudøjeblikket, hvilket gjorde skuddet ufarligt. 

AGF begyndte at sidde mere og mere på spillet, men så fik SønderjyskE pludseligt et mindre overtag efter en halv times tid. Især sønderjydernes Mikael Uhre viste tænder et par gange, men det var alligevel AGF, som var tættest på at gå til pause med en føring. Kort før pausefløjtet var udeholdets Eggert Jónsson nemlig ved at score selvmål med knæet, men bolden gik ud til et AGF-hjørnespark

Ubesejret og to clean sheets

I anden halvleg fortsatte AGF med at have spilovertaget, og flere gange brændte det også på nede ved SønderjyskE's målmand. AGF-spillerne manglede bare det sidste for, at angrebene resulterede i mål. 

I den anden ende viste udebaneholdets Mikael Uhre sin farlighed, da SønderjyskE kom frem til angreb. Farligst blev det ved et SønderjyskE-hjørnespark, hvor Martin Spelmann var tæt på at dirigere bolden i eget mål, men Aleksandar Jovanovic i AGF-målet diskede op med en fremragende redning. 

Trods AGF's fortsatte dominans i kampen endte det hele med 0-0. Dermed er AGF fortsat ubesejret i 2018, hvor holdet heller ikke har lukket mål ind i de to Superliga-kampe, som er blevet spillet.

'De Hviie' er dermed placeret på 11.-plads med 23 point. Næste kamp er på lørdag mod Lyngby Boldklub. 

Publiceret: 19. Februar 2018 20:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt