Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Afgiv din stemme: Hvem skal vinde Aarhus Takker-prisen 2017?

Nu kan du stemme på de fem nominerede ildsjæle

Dommerkomiteen til Aarhus Takker-prisen har efter grundige overvejelser besluttet sig for, at nedenstående fem personer er nomineret til årets pris, som gives til aarhusianske ildsjæle, der har gjort noget særligt for andre inden for social- og beskæftigelsesområdet.

Alle fem bliver hædret på rådhuset den 28. september, men du kan sammen med dommerkomitéen være med til at bestemme, hvem der skal vinde prisen og en check på 15.000 kroner.

Følgende er nomineret - du kan stemme nederst i artiklen:

Philip Nordstrøm: 34-årige Philip er indstillet til Aarhus Takker-prisen for hans kæmpe engagement og passion omkring det at gøre en forskel for socialt udsatte og sårbare mennesker. Han har blandt andet frivillig for TUBA Aarhus, LOCOmotivet, Gallo Kriserådgivning, Aarhus Festuge, Stefanshjemmet, Projekt: ”Mere liv i plejeboligerne” og Plexus.

Læs mere om Philip her.

Henrietta Pedersen: 37-årige Henrietta er køkkenleder på Café Parasollen, hvor socialt udsatte og sårbare borgere har deres daglige gang i Viby. Hun hjælper, hvor hun kan, og så har hun et særligt smittende grin.

Læs mere om Henrietta her.

Inge Lise Johansen: Inge Lise  fra Brabrand er nomineret til Aarhus Takker-prisen for hendes store engagement i foreningen 'Single 60+ Kultur', som hun selv var med til at stifte for snart fire år siden.

Læs mere om Inge Lise her.

Steffen Max Høgh: 37-årige Steffen er direktør i 3R Kontor med afdelinger i Risskov, Randers, Aalborg og Højbjerg. Den uddannede pædagog, master i psykologi, serieiværksætter samt tidligere leder af et opholdssted for domsanbragte unge beskæftiger i 3R Kontor flere udsatte unge i den bæredygtige virksomhed, der køber, sælger og donerer brugte kontormøbler

Læs mere om Steffen her.

Aase Hjort Hansen: Gennem 13 år har 75-årige Aase troligt arrangeret forskellige former for fællesspisning på Lokalcenter Vejlby. Hun planlægger, bestiller varer og laver selv maden med et par hjælpere.

Læs mere om Aase her.

Afstemningen lukker den 25. september kl. 9.

 

Hvem skal vinde Aarhus Takker 2017?

Publiceret: 12. September 2017 11:45

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Aarhus

ANNONCER
Se flere