Keld Albrechtsen taler ved afsløringen af planerne for sports- og kulturcampus i Gellerup. Foto: Eva Lund Sørensen.

Keld Albrechtsen taler ved afsløringen af planerne for sports- og kulturcampus i Gellerup. Foto: Eva Lund Sørensen.

Nyt samlingssted skaber 2-300 arbejdspladser i Gellerup

Det nye sports- og kulturcampus i Gellerup vil gavne beskæftigelsen i området

Af
Af Eva Lund Sørensen og Jeppe Rafn

Der bliver brug for mellem 200 og 300 ansatte i det nye sports- og kulturcampus i Gellerup. Sådan lød det fra Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening, da planerne for Gellerups nye samlingssted i dag blev afsløret.
LÆS OGSÅ: Sådan kommer sports- og kulturcampus i Gellerup til at se ud
”Det bliver alle mulige forskellige typer arbejdspladser, som også lokale beboere i området kan få gavn af via praktikaftaler og lignende. Vi vil lægge utroligt meget vægt på at lave praktikaftaler med virksomhederne, der kommer til at være i sports- og kulturcampus,” siger Keld Albrechtsen til Lokalavisen.
LÆS OGSÅ Lokal ildsjæl: Jeg synes, Brabrand er fantastisk
Formanden for boligforeningen understreger, at uddannelse og jobs er en af hovedprioriteterne i forbindelse med den radikale ændring af Gellerup, der finder sted i disse år med helhedsplanen, der er et tæt samarbejde med Brabrand Boligforening og Aarhus Kommune.
LÆS OGSÅ: 1.000 arbejdspladser til Gellerup
”Som boligforening er vi selvfølgelig meget interesseret i, at det går godt for beboerne i området, og at der ikke er store sociale problemer,” siger Keld  Albrechtsen.
 
Behovet for arbejdskraft bliver ikke mindre af, at flere tilbuddene i det kommende sports- og kulturcampus i Gellerup vil være åbne døgnet rundt. Det oplyser Trine Berthold fra arkitektfirmaet Schmidt Hammer Lassen, der ligesom Brabrand Boligforening har fokus på, at det nye samlingssted i Gellerup både skal være for de lokale beboere, folk fra resten af Aarhus og andre steder.
 

Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening.

Keld Albrechtsen, formand for Brabrand Boligforening.

Publiceret 20 December 2017 15:45

SENESTE TV