Succes med krydsudvidelser:

Rejsetiden er næsten halveret på Viborgvej

Det er blevet markant bedre at være trafikant på Viborgvej, viser de første trafiktal for 2017

Morgen- og eftermiddagstrafikken på Viborgvej er ikke længere et tilbagevendende indslag i trafikradioen.   
Tal for januar og februar viser, at det både er blevet hurtigere at komme ind og ud af byen på den cirka fem kilometer lange strækning fra E45 til krydset inden Ringvejen, skriver Aarhus Kommune i en pressemeddelelse.
I retning mod Aarhus er rejsetiden i den tætteste myldretidstrafik i gennemsnit reduceret fra 15 til 8 minutter, mens den ud af byen er faldet fra 13 til 9 minutter.  
Forklaringen skal findes i udvidelsen af tre kryds, der både har forkortet og stabiliseret rejsetiden i myldretidstrafikken.
”Så markante forbedringer gør hverdagen lettere for rigtig mange virksomheder og deres medarbejdere i Aarhus. Mange trafikanter har forståeligt været frustrerede over rejsetiden på Viborgvej de seneste år, og vi er glade for, at deres store tålmodighed nu bliver belønnet,” siger Kristian Würtz, rådmand for Teknik og Miljø.  
Det er særligt ombygningen fra rundkørsel til signalreguleret kryds ved Tilst Vestervej/Grydhøjparken, der har rustet vejen til bedre at kunne afvikle de store trafikmængder.
dp

Publiceret 14 March 2017 14:25

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV