Nu skal letbane-platforme bygges på Odderbanen:

Testkørsler foregår om natten

Onsdag starter arbejdet med at bygge nye platforme

Aarhus Letbane har indledt arbejdet med at testkøre de nye letbanetog på strækningerne Malling-Mårslet og Mårslet-Tranbjerg.
Samtidig med testkørslerne skal strækningen mod Odder gøres klar til at modtage passagerer fra eksisterende perroner. I den forbindelse påbegyndes arbejdet med at bygge nye platforme på Odderbanen.
Anlægsarbejdet udføres i dagtimerne, og derfor ændres tidspunkterne for testkørsler midlertidigt til om aftenen og natten, skriver Aarhus Letbane i en pressemeddelelse.
Fra onsdag indledes arbejdet med at bygge de nye platforme på strækningen mod Odder. Arbejdet forventes at strække sig over cirka to uger.
I samme periode udføres testkørsler på strækningerne Malling-Mårslet og Mårslet-Tranbjerg på hverdagsnætter mellem kl. 18-07 inklusiv natten mellem fredag og lørdag.
Ændringen af tidspunktet for testkørsler betyder, at overkørslerne ved Vilhelmsborg Station på Bedervej og ved Nørrevænget Station i Tranbjerg i stedet afspærres på hverdagsnætterne og natten mellem fredag og lørdag. Dermed kan overkørslerne benyttes i dagtimerne, mens der bygges nye platforme på eksisterende stationer.
Der vil blive opstillet trafiktavler med tydelige angivelser af omkørsler.
Når arbejdet med at bygge nye platforme er afsluttet, vil testkørslerne atter blive udført i dagtimerne.
Det samlede arbejde med at testkøre letbanetog forventes afsluttet på den anden side af sommerferien.
dp

Publiceret 13 June 2017 13:29

SENESTE TV