Foreningen ejer nu bygningerne på Kridthøj Torv og i Skåde butikscenter. Pressefoto

Foreningen ejer nu bygningerne på Kridthøj Torv og i Skåde butikscenter. Pressefoto

Kridthøj Torv er solgt:

Brugsforening har haft den store pengepung fremme

Skøde Brugsforretning overtager 1.juli ejerskabet af Kridthøj Torv

Skåde Brugsforretning har købt Kridthøj Torv. Med købet sikrer brugsforeningen sig ejerskab af egen butik. Købet betyder også en fremtidssikring af placeringen på det attraktive torv, som skal forsætte en meget positiv udvikling som madtorv i samarbejde med den nuværende kreds af lejere, skriver foreningen i en pressemeddelelse.
Sælgeren er Nordic Real Estate Partner, der gennem det seneste år har udviklet torvet ved at tiltrække en række butikker og har placeret Kridthøj Torv som et attraktivt madtorv på det aarhusianske bykort.

Største investering siden 1872

Formand for Skåde Brugsforening, Kim Sønderkær, har tidligere har udtrykt skuffelse over, at foreningen ikke blev inviteret til at afgive et købstilbud til AAB, da boligforeningen ønskede at sælge. Med baggrund i den erfaring har foreningens direktør, Jesper Nielsen, og bestyrelsen været proaktive og opsøgende hos Nordic Real Estate Partner som mulig køber.
I begyndelse maj blev der indgået en handel, der af begge parter opleves fair og fornuftig. Det er den klart største investering, Skåde Brugsforening har foretaget siden etableringen i 1872.
srj

null

Publiceret 31 May 2017 06:00

SENESTE TV