Salling Fondene donerer 10 millioner til idrætscenter i Lyseng

Flot håndsrækning er en stor hjælp til, at kultur- og idrætsprojektet LYS1 kan blive realiseret

Salling Fondene har besluttet at give en donation på hele 10 millioner kroner til etablering af de supplerende sportsfaciliteter/idrætsfaciliteter, der er en del af kultur- og idrætsprojektet LYS1, placeret midt i lokalsamfundet Holme, Højbjerg og Skåde.
Det skriver Fonden Lyseng Idrætscenter i en pressemeddelelse.
Hans Skou, formand for Fonden Lyseng Idrætscenter, er utrolig glad for den store og flotte donation.
"Opgaven er ikke afsluttet, men med Salling Fondenes støtte får vi et formidabelt startskud og et kæmpe skulderklap til den lokale indsats. Det er værdifuldt og uundværligt med støtte til lokale idræts- og borgerinitiativer. Med denne donation vil vi kæmpe videre for at projektet kan blive realiseret."

Næstformand i Salling Fondene, Karin Salling, er glad for at kunne være med til at give LYS1 et stort ryk frem mod realiseringen af projektet.
"Fra Salling Fondenes side er vi glade for at kunne bidrage til noget som rigtig mange vil få glæde af."
Nu skal projektets styregruppe finde ud af, hvordan den flotte håndsrækning kan gøre mest gavn.
"Vi vil gerne skabe et center, hvor generationer kan mødes. Hvor man ikke kun besøger bibliotek, borgerservice eller tager til idræt, men hvor der også er kultur og en café. LYS1 skal være et sted, hvor man naturligt har lyst til at mødes. Vi skal gøre vores yderste for at gaven bliver til størst mulig gavn for alle aktive børn og voksne i Lyseng," siger Leif Fisker Jensen fra styregruppen.
dp

Publiceret 29 May 2017 10:08

SENESTE TV