Udlever sin drøm:

Åbner tøjbutik i Holme

Malling-kvinden Winnie Andersen skifter de trygge rammer i transportbranchen ud med et liv som butiksejer i dametøjsgenren

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

85 kvadratmeter fyldt med dametøj, smykker, bælter og brugskunst. Sådan ser virkeliggørelsen af Winnie Andersens drøm ud - altså når butikken 'Clothes by' lige står færdig.
Lige nu knokler Malling-kvinden med at få lokalet på Holme Byvej 22 i Holme til at se skarpt ud, med nyt gulv, malerarbejde og naturligvis indretning, før dørene bliver slået op 1. maj.
“Mavefornemmelsen er helt og aldeles glimrende. Selvfølgelig kan jeg godt indimellem tænke: 'Pyyh, der er meget, som skal nås, men jeg skal nok nå alt sammen,” fortæller Winnie Andersen, der forklarer, at hun får tøj i den mere billige ende af skalaen til kvinderne over de 30 år og i størrelse xs-xxl.

Sprang bare ud i det

Man kan ikke just sige, at Winnie Andersen kommer fra et liv på den røde løber.
Hun har altid arbejdet i transportbranchen med spedition og shipping, men da virksomheden, hun arbejde i, lukkede, måtte hun træffe et valg.
“Jeg skulle jo finde ud af, hvad jeg nu skulle med mit liv. Jeg har altid drømt om at have min egen butik, og da jeg tilfældigvis kom forbi det her lokale, tænkte jeg: 'Der kan jo ikke ske noget ved at spørge lidt ind til det,” forklarer Winnie Andersen, som, før hun fik set sig om, havde sat en underskrift på lejemålet.
“Jeg sprang ud i det. Uden at vide noget som helst om tøjbranchen. Jeg har dog altid elsket tøj og gået meget op i det,” siger hun med et smil fra den endnu helt tomme butik.

En rigtig god beliggenhed

Underskriften på lejekontrakten blev sat i begyndelsen af marts, og så var det ellers bare at gå i gang med at finde ud af, hvordan man egentlig starter en virksomhed og så ellers grave sig ned i den store bunke af papirarbejde, som følger med at åbne egen butik.
Ingen af prøvelserne har skræmt Winnie Andersen væk. Hun tror fuldt og fast på, at butikken bliver en succes.
“Det her er en rigtig god beliggenhed. Jeg har Føtex og Rema1000 på hver sin side, så her kommer rigtig mange mennesker forbi. Folk har desuden været meget interesserede i, hvad der skal ske i forretningen,” siger den kommende butiksejer.
Butikken får åbent seks dage om ugen, og det bliver Winnie Andersen selv, som står bag disken. Målet er at lave en hyggelig butik med malerier på væggene og et mindre udbud af brugskunst.

null

Publiceret 16 April 2017 12:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV