Solbjergskolen tog førstepladsen i film-dyst

Der venter Solbjerg-elever en biograftur, efter lokale unge tog sejren i film-dyst

Med filmen 'Held i uheld...' vandt en flok elever fra Solbjergskolen konkurrencen om at producere Midt- og Østjyllands bedste film om livreddende førstehjælp. Det betyder, at eleverne nu kan se frem til en tur i biografen med deres skolekammerater fra 6.-10. klasse.
Det er TrygFonden, som står bag filmkonkurrence, hvor fem skoler i Midt- og Østjylland deltog. Eleverne fik besøg af to instruktører fra 'Lommefilm', der hjalp dem i gang med at producere film på mobil eller tablet.
Hver skole stemte den bedste film videre. De fem bedste film dystede mod hinanden i en åben afstemning på www.lommefilm.dk, og her blev vinderen altså Solbjergskolen, som fik 1.074 stemmer ud af i alt 2.722 afgivne stemmer. Filmen sætter fokus på, hvor vigtigt det er at træde til, hvis man bliver vidne til et hjertestop.
“Der skal lyde et stort tillykke til eleverne på Solbjergskolen fra os i TrygFonden. De unge mennesker har med deres film været med til at sætte fokus på vigtigheden af, at man både kan og tør træde til med livreddende førstehjælp. Det vil bidrage til at skabe en god førstehjælpskultur, hvor det er selvfølgeligt, at vi hjælper hinanden, når det er allermest nødvendigt,” siger Grethe Thomas, projektchef i TrygFonden, i en pressemeddelelse.
csj

null

Publiceret 19 March 2017 08:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV