Multihal godt i gang:

Men der mangler stadig penge

For at Mårslet Multihal kan komme helt i mål, skal der flere penge til

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Lige nu er ombygningen af Testrup Mårslet Gymnastikforenings klubhus i fuld gang. Her kommer der i fremtiden til at være motionslokale. 30 marts klokken 15.30 bliver første spadestik så taget til det helt store byggeri, nemlig det, som bliver Mårslets nye multihal.
Håndværkerne og de store maskiner rykkede ind midt i januar, og indtil videre har alt kørt som det skulle.
“Nu går det virkelig fremad. Det har det jo egentlig gjort i alle årene, men nu er det meget tydeligt for alle, at der faktisk sker noget,” siger en glad formand for multihallens bestyrelse, Kurt Kirkedal Laursen.
Han fortæller, at der lige nu er rigtig meget, som skal tages stilling til: Hvilken farve skal loftet have, hvordan skal diverse plader til væggene se ud og så videre.

Støttekroner til det sidste

Midt i alle beslutningerne er det samtidig blevet tid til at igangsætte fase to, hvor det nye multihals-byggeri skal sammenkobles med Mårslet Skole blandt andet i form af et nyt køkken.
Til fase to giver Aarhus Kommune fire millioner kroner. Disse penge er klar til at blive frigivet. Det betyder, at byggegruppen har genstartet dialogen med skolens ledelse, skolebestyrelsen og Børn og Unge om sammenbygningen.
Mandag i denne uge, efter redaktionens deadline, var parterne samlet til møde.
“Vi har jo allerede et projekt, som kan klares for de fire millioner kroner, men vi vil gerne lidt mere,” fortæller Kurt Kirkedal Laursen.
Derfor er indsamling af midler hos private, virksomheder og fonde fortsat meget relevant - både til fase ét og to.
“Vi vil eksempelvis gerne have mulighed for en skillevæg i hallen. Det bliver der gjort klar til, men lige nu har vi ikke penge til den. Der mangler også møbler til cafeen og bander til indendørs fodbold,” siger Kurt Kirkedal Laursen.
Der bliver altså stadig arbejdet på at skrabe penge sammen på forskellig vis.
Én af metoderne er via et foredrag med tv-journalist og krigskorrespondent Rasmus Tantholdt 4. maj i Mårslet Hallen. Se, hvordan du køber billetter, og hvordan du ellers kan støtte multihallen, på www.multihal.nu.

null

Publiceret 16 March 2017 16:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV