Ny idé til sommerfesten:

Få sushi-vognen ud

En engelsk isbil fra 1987 er lavet om til en moderne sushi-vogn, som kører ud til fester

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

De betegner det selv som en af deres hidtil bedste idéer. Folkene bag Teriyaki Sushi i Viby har omdannet en engelsk isbil fra 1987 til en moderne sushi-vogn, der kører ud til store og små arrangementer. Tænk noget hen i retningen af en pølsevogn - men alligevel bare helt, helt anderledes.
“Bilen stod dér hos min mekaniker og så meget charmerende ud, så jeg købte den og har faktisk haft arbejde til den fra starten,” fortæller Mohammed Abdul-Karim, som ejer Teriyaki Sushi sammen med Cuong Minh Nguyen.
Bilen har i skrivende stund kørt i ti dage, og der er allerede en god “summen” om den.

Op til 50 km fra Aarhus

Man kan booke sushi-vognen til firmaarrangementer, festivaler, fester, fødselsdage og alt muligt andet - kun fantasien sætter grænser.
“Man kan vælge mellem to pakker og bestemmer selvfølgelig selv tidspunktet. Intet arrangement er for småt,” siger Mohammed Abdul-Karim.
Eneste krav er, at festen holdes indenfor en radius af 50 kilometer fra Aarhus.
Mohammed Abdul-Karim håber, at folk vil tage godt i mod det nye koncept, og at de har mod på at prøve noget lidt andet end den sædvanlige pølsevogn.
“Jeg kan i hvert fald fornemme en tendens til, at mange gerne vil have et alternativ, og flere og flere går op i sund mad,” siger sushi-vogns-ejeren.


Teriyaki Sushi

Læs mere på www.sushivogn.dk, hvor man også snart vil kunne booke vognen. Indtil da kan man kontakte info@sushivogn.dk eller ringe på 29 10 11 12
Teriyaki Sushi på Skanderborgvej 222 i Viby har eksisteret siden 6. december 2014 og laver først og fremmest take-away-sushi

Publiceret 03 July 2016 06:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV