På lørdag er der fodbold kun for piger i Lystrup.

På lørdag er der fodbold kun for piger i Lystrup.

Pigefodbold med raketfart i Lystrup

Lystrup IF gentager pigefodboldarrangement på lørdag

Af
Kim Skovrup Andersen

Sport Lørdag 19. maj kommer Pigeraketten fra DBU forbi Lystrup. Arrangørerne har igen i år flyttet rundt på dato for afholdelse. Der er raketafgang klokken 10, og derefter er der med boldlege og øvelser i 3 timer.

Målgruppen er piger i alderen 5 til 11 år. På dagen vil der også være piger fra ældre årgange som hjælper med afviklingen.

Pigeraketten er årligt tilbagevendende og giver hvert år piger, som ikke allerede spiller fodbold, en mulighed for at se, hvad pigefodbold er for noget. Det giver også hvert år en tilgang i pigefodbolden i Lystrup. Der er store hold i de yngre årgange, og niveaumæssigt ligger Lystrup rigtig godt til. Der er stort set hold i alle årgange, og man kan gå ind på hjemmesiden www.lystrupfodbold.dk for hold og træningstider.

"Med de mange fodboldpiger på forskellige alderstrin, har vi fået også unik kommunikation trænere imellem, så pigerne kan prøve nye udfordringer på ældre hold eller kampmæssigt lige prøve sig af på yngre hold de yngre," siger Lars Horst Pedersen fra Lystrup IF Fodbold.

Publiceret 16 May 2018 10:00

SENESTE TV