Så meget koster de fire dyreste villaer i Aarhus

Den dyreste villa til salg lige nu koster 24,9 millioner kroner

Du skal være god for 25 millioner kroner, hvis du skal have råd til den for tiden dyreste villa i Aarhus, der er til salg.

Til gengæld får du et næsten helt nyt hus i første parket, der ligger helt ud til kysten på Sejrs Allé i Risskov.

LÆS OGSÅ: Her er de billigste huse til salg i Aarhus lige nu

Huset er på 240 kvadratmeter fordelt på seks værelser samt vinrum og sauna, skriver Boliga.

Prisen er 24,9 millioner kroner.

Se mere her goo.gl/XEfuuP

Julius Bechgaards Vej, Aarhus C
Foto: Lokalt Liebhaveri

Julius Bechgaards Vej, Aarhus C Foto: Lokalt Liebhaveri

Den næstdyreste villa i Aarhus er en liebhaver-villa på Julius Bechgaards Vej i Aarhus C, oplyser Boliga.

Villaen ligger i området nær Marselisborg Slot og Mindeparken lige syd for Midtbyen. Her får man 314 kvadratmeter bolig med blandt andet hall og vinkælder, sildebensparket og stuklofter på en dobbeltgrund.

Prisen lyder på 18,9 millioner kroner.

Se mere her goo.gl/EZjrrW

Strandvænget i Risskov.
Foto: Lokal Liebhaveri

Strandvænget i Risskov. Foto: Lokal Liebhaveri

Den tredjedyreste villa til salg ligger ligesom den dyreste i Risskov.

Det er en 100 år gammel bolig på Strandvænget med udsigt over Aarhus Bugt og en have, der går helt ned til stranden

Villaen fordeler sine knap 200 kvadratmeter på blandt andet køkken, stuer en suite, påklædningsværelse og flere værelser. Og så er der også både altan og terrasse.

Pris: 18,5 millioner kroner.

Se mere her goo.gl/ihK7yb

 

Der skal næsten 17 millioner kroner til, hvis man netop nu vil rykke ind på de 217 kvadratmeter i den for øjeblikket fjerdedyreste villa til salg i Aarhus.

Ejendommen ligger på Lindvangsvej i Risskov nær Ris Skov og er blandt andet forsynet med stuer en suite, køkken-alrum, luksusbadeværelser, og til soveværelset hører der et walk in-closet.

Se mere her goo.gl/osXHYi

Pris: 16,9 millioner kroner.

Publiceret 13 March 2018 11:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.