Svømme-darling ansat på Danmarks Radio i Aarhus

Tidligere topsvømmer bliver radiovært på Danmarks Radio

Den tidligere topsvømmer Lotte Friis bliver medvært på radioprogrammet 'Formiddag på 4'eren', der sendes på P4 hverdage fra klokken 10-12 fra Danmarks Radio i Aarhus.

Den pensionerede svømmer, der fylder 30 senere på ugen, afløser et andet kendt ansigt, sangeren Julie, som stoppede i DR til nytår for at hellige sig sin sangkarriere.

LÆS OGSÅ: Kendte vejrværter flytter med Danmarks Radio til Aarhus

Lotte Friis bliver fra 1. marts 2018 fast vært på programmet sammen med den hidtidige vært, Kasper Harboe.

"I mange år har jeg drømt om, at jeg en dag ville få arbejde indenfor radio eller TV, og da jeg i april sidste år gik på pension som svømmer, blev det mit store mål at få job i denne branche. I dag er det en realitet. Jeg kan næsten ikke vente med at komme i gang på P4 og glæder mig vildt til samarbejdet med Kasper og resten af teamet hos DR i Aarhus," siger Lotte Friis i en pressemeddelelse fra DR.

P4-redaktør Lars Daneskov glæder sig over at have fået den tidligere topsvømmer på sit hold. 'Formiddag på 4'eren' har dagligt cirka 700.000 lyttere.

LÆS OGSÅ: Datter af fodboldlegende bliver sportsvært på DR i Aarhus

"Det skyldes ikke mindst programmets værter, som altid er nysgerrige og har lyst til at lukke lytterne indenfor. Her er Lotte Friis med sin smittende personlighed og uimponerethed et dejligt menneske at få ombord. Hun er bare 30, når hun starter, men har allerede oplevet mere end de fleste - og har lyst til mere. Det er ikke de værste egenskaber for en radiovært,” siger Lars Daneskov.

jr

 

Lotte Friis og Kasper Harboe er det nye værtspar i 'Formiddag på 4'eren'. Foto: Lars E Andreasen

Lotte Friis og Kasper Harboe er det nye værtspar i 'Formiddag på 4'eren'. Foto: Lars E Andreasen

Publiceret 05 February 2018 13:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV