Politirapporten:

Fire færdselsuheld og seks indbrud i Aarhus

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Der skete et færdselsuheld i går kl. 13.41 på Søndre Ringgade i Aarhus. En 64-årig kvindelig bilist forklarede politiet, at hun blev påkørt bagfra, da hun bremsede ned, da der blev rødt for venstresving. Den anden bil kørte fra stedet. Der var tale om en blå, ældre personbil, der var ført af en ældre mand. Kvinden kom ikke til skade, og der skete kun ringe materiel skade ved sammenstødet. Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have været vidner til episoden og have oplysninger om den bil, som påkørte den 64-årige.
Der skete et færdselsuheld i går kl. 08.21 på Djurslandmotorvejen ved Trige. En 61-årig mandlig bilist påkørte en 37-årig kvindelig bilist bagfra, da kvinden bremsede ned på grund af kødannelse. Ingen personer kom umiddelbart til skade ved uheldet, og der skete kun ringe materiel skade.
Der skete et færdselsuheld i går kl. 08.55 på Strandvejen i krydset ved Chr. Filtenborgs Plads i Aarhus. En 46-årig mandlig bilist overså i et venstresving en 24-årig mandlig bilist, der skulle lige over i krydset. Ingen personer kom umiddelbart til skade ved sammenstødet, og der skete kun ringe materiel skade. Den 46-årige mand blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.
Der skete et solouheld i går kl. 12.57 på Østjyske Motorvej ved Aarhus N. En 37-årig kvindelig bilist mistede af ukendte årsager herredømmet over sin bil. Kvinden blev kørt til skadestuen til tjek, og bilen holdt i nødsporet, så den ikke vare til fare for den øvrige færdsel.
 
Seks indbrud i private boliger:
På Kirsebærhaven i Lystrup begået mellem tirsdag 19/12 og i går.
På Onstedvej i Onsted ved Solbjerg begået i går mellem kl. 13.00 og 17.15
På Skolevænget i Tranbjerg begået i går mellem kl. 07.30 og 17.40
På Kirkevænget Tranbjerg begået i går kl. 19.20
På Emiliedalsvej i Højbjerg begået i går mellem kl. 18.30 og 20.30
På Acervej i Harlev begået mellem tirsdag 10/1 kl. 07.00 og 12/01 kl. 05.30
jr
 

Publiceret 12 January 2018 14:30

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV

Kræftramte børn får tur i Djurs Sommerland

Normalt står hverdagen på hvile, lektier og ind i mellem blodprøver og kemo for 13-årige Mikkel G. Nielsen fra Galten. Men i dag får han sammen med andre kræftsyge børn fra Skejby Sygehus og deres familier mulighed for at glemme hverdagen lidt med en tur i Djurs Sommerland.

Det er Lions Club Aarhus Régina og Lions ungdomsklub Leo Club Aarhus Nord, der har arrangeret sommerturen til Djurs Sommerland.

"Jeg har glædet mig til i dag, fordi Lions Club har arrangeret, at vi unge kommer i Djurs Sommerland og hygger os og har det mega sjovt. Sådan nogle arrangementer kommer der tit nogle af for at vi skal glemme vores kemodage og have det sjovt," siger Mikkel G. Nielsen.

Væk fra hverdagen

Mikkel G. Nielsen fik i efteråret konstateret leukæmi. En lidt sjælden form, hvor det er t-cellerne, der ramt.

"De første otte måneder, har været hårde. Der har han fået blok-kure, som er en hård kemokur. Halvdelen af tiden har han været indlagt. Derfor er det rart at han nu er frisk nok til at være med i dag," fortæller Lis-Lotte Nielsen, som er mor til Mikkel.

Derfor er det også en Mikkel G. Nielsen, der har kørestolen med i dag, så han ikke bliver alt for træt. Men en af de vildeste forlystelser var alligevel øverst på dagens to-do liste, og blev som den første krydset af.

"Det er den sjoveste forlystelse der er herude. Det er fedt, det går så hurtigt, især det sving, der kommer i starten," fortæller 13-årige Mikkel G. Nielsen, der førhen har haft sæsonkort til forlystelsesparken.

Giver et afbræk

Det er 17. gang, at Lions Club har arrangeret turen for børnene og deres familier. Lions Club er verdens største private humanitære hjælpeorganisation. Pengene til sommerlandsturen kommer fra klubbernes kontingentkasse og fra aktivitetskassen – altså penge, de har tjent ved eksempelvis kræmmermarkeder, bankospil med mere.

”Formålet med den årlige udflugt er at give de sygdomsramte familier et afbræk fra en hverdag præget af sygdom. I løbet af dagen kan hele familien hygge sig og have det sjovt sammen i forlystelserne – et samvær, som der ikke altid er mulighed for på afdelingen. Samtidig får familierne mulighed for at møde andre familier i lignende situationer, og de får tid til at tale sammen og lære hinanden bedre at kende,” fortæller formand for Lions Club Aarhus Régina, Solvejg Kaae Hansen.