Har succes-iværksætter i ryggen:

Anders åbner konceptmøbelhus i Egå

32-årige Anders Norre Thuesen står bag ’Tablelab’, hvor målet er at skabe et brand, som på sigt skal brede sig

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Gennem de seneste ni måneder har 32-årige Anders Norre Thuesen arbejdet på et nyt møbelkoncept, der nu skal stå sin prøve i Egå.
Forretningen på Muslingevej er blevet døbt 'Tablelab' og tager sit udgangspunkt i 'customization'-fænomenet.
“Det ligger i navnet, at vi gerne vil fremme 'customization'-delen. Konceptet går ud på, at alle vores bordplader passer på alle vores bordben. Så det vil sige, at kunden har mulighed for at sammensætte sit eget bord og skifte, som man har lyst til. Og det skulle gerne give denne her customization-oplevelse, der er meget oppe i tiden,” fortæller han.
Med 'vi' henviser Anders Norre Thuesen til kammeraten fra barndommen i Hinnerup, Daniel Brix Hesselager.
Han er bestyrelsesformand i selskabet men ellers en 'sovende' del af firmaet og står også bag tøjvirksomheden 'Rains', der på rekordtid er vokset fra et garageforetagende til en international leverandør af moderigtige regnjakker.

Erfaren forretningsmakker

“Jeg læner mig meget op ad Daniel, men det er mig, som skal køre firmaet her. Han hjælper mig og har prøvet mange af de her iværksætter-ting før, så det er guld være at have ham med. Jeg kan altid ringe og spørge ham om alt muligt, så det er mega fedt. Han er virkelig en god støtte,” siger Anders Norre Thuesen. der er uddannet politimand og ved siden af den nystartede virksomhed læser til bygningskonstruktør.
“Jeg har altid synes, det er sjovt at lave tingene selv og gik og syslede med nogle plankeborde, som jeg så solgte på Den Blå Avis. Men ofte gik jeg selv og ledte længe efter ben og bukke til mine borde og syntes, det var svært at finde noget ordentligt. Og så kom Daniel og spurgte, om vi ikke skulle prøve at lave noget omkring det, hvor vi også gerne ville se, om man ikke kunne gøre det sjovere og nemmere at handle med møbler på nettet. Vi vil gerne kunne stå for en hurtigere levering, end man ser i branchen i dag,” siger Tablelab-direktøren.

Flere butikker på vej

Kunderne får altså mulighed for at sætte deres eget præg på bordet, men der arbejdes på at udvide og udvikle sortimentet til spisebordsstole og sofaborde. Og så er planen også at åbne flere butikker.
“Vi har store forventninger og går allerede nu og leger med tanken om, hvordan vi vil udvide konceptet til, at vi forhåbentlig kommer til at rykke os. Vi forventer, at der kommer godt skub i forretningen her i Egå til en start, og så er det ikke nogen hemmelighed, at vi indenfor en årrække håber, at vi kan åbne flere butikker. Med udgangspunkt her i Østjylland og så bevæge os ud herfra. Det kunne både være mod Randers og Horsens,“ siger Anders Norre Thuesen.
Men inden da skal der arbejdes på at gøre Tablelab til et decideret brand.
“Det er meningen, at online-delen skal drive virksomheden, men fordi vi har med store ting at gøre, skal kunderne have mulighed for at se produkterne fysisk,” siger han.

Publiceret 15 December 2017 11:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV