Politirapporten:

Gemte hash og ecstasy i cigaretpakke

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

En patrulje fra Østjyllands Politi fattede i går klokken 12.43 mistanke til, at føreren af en personbil truffet på Edwin Rahrs Vej i Brabrand ikke havde helt rent mel i posen. Ved visitation af den 30-årige fører blev han fundet i besiddelse af 12,5 gram hash og 1,5 gram ecstasy i en cigaretpakke. Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.
LÆS OGSÅ: Politijagt i nat i Malling
I går klokken 19.39 blev en patrulje opmærksom på en bil, der holdt i tomgang på parkeringspladsen ved Q8-tanken på Ringvej Syd. Betjentene rettede henvendelse til den 23-årige fører af bilen, der sad og røg. Der lugtede kraftigt af hash, så betjentene anholdt den 23-årige og sigtede ham for narkokørsel. På stationen blev mistanken bekræftet, da narkometertesten gav udslag på cannabis. Den 23-årige var desuden frakendt sit kørekort, og det var ikke første gang, at han var taget i at køre uden kørekort. Derfor blev bilen konfiskeret. Den 23-årige nægtede at have kørt bilen.
 
En 22-årig mand fik i går flere sigtelser på samvittigheden, da Østjyllands Politi var i kontakt med ham. En patrulje blev opmærksom på manden, da han kom kørende i bil mod patruljen på Havkærvej i Tilst. Da han passerede patruljen, gassede han op og svingede ind på p-pladsen ved restauranten Bones på Havkærvej. Det fik betjentene til at følge i hælene på bilen for at tale med den 22-årige fører. Den 22-årige trådte med det sammen ud af bilen. Han virkede påvirket af stoffer og indrømmede på stedet, at han ikke havde kørekort, og at bilen var lånt. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel og for kørsel uden førerret. Da betjentene førte ham til patruljebilen, gjorde han modstand og kaldte betjentene flere ukvemsord. Derfor blev han også sigtet for at modsætte sig anholdelse og for fornærmelig tiltale mod tjenestemand. På stationen testede den 22-årige positiv for amfetamin og cannabis.
LÆS OGSÅ: Video - sådan ser der ud i Ridehuset efter brand
En 41-årig kvindelig bilist foretog i går klokken 08.15 et venstresving fra Paludan Müllers Vej ad Hasle Ringvej. I forbindelse med sit venstresving holdt hun tilbage for den modkørende trafik. Da lyssignalet skiftede til gult, ville kvinden foretage sit venstresving og overså herunder en modkørende 38-årig mandlig bilist, hvorefter de to stødte sammen i krydset. Der skete ved sammenstødet alene materiel skade.
jr
 

Publiceret 07 December 2017 17:00

SENESTE TV