Skråler “Trøjbooooorg!” på skoler og tv

Peter Christian er ét skridt fra den store pop-finale. Han er også ved at lægge sidste hånd på sin musikvideo med Trøjborg

Af
Af Stine Østergaard

“Og så siger I 'ik'å' så højt i kan,” afbryder Peter Christian sin egen sang.
“Ik'å!” skråler hele indskolingen på Skovvangsskolen midt i verset på Peter Christians popsang, mens han synger videre om Trøjborg.
Hør sangen i en akustisk version her
Skovvangsskolen er et af de sidste stop på ruten for Peter Christian Sejrs turné rundt på Trøjborg for at optage sin musikvideo,
“Jeg vil jo gerne have en masse glade mennesker med fra Trøjborg. De findes overalt – både på plejehjem, skoler og nede i Trøjborg Centret.”
Musikvidoen til popsangen 'Trøjborg, er filmet rundt omkring i bydelen. Den udkommer sidst i november.

Lokal musikvideo

'Trøjborg'-sangen er en hyldest til området, og derfor skal musikvideoen naturligvis være det samme. Peter Christian har en vision om at samle så mange Trøjborg-ikoner og ikoniske steder som muligt og gøre videoen til et fælles projekt.
Skovvangsskolen er blot ét af de steder, hvor Peter Christian optager bider til sin musikvideo. Det var en stor oplevelse for de glade elever, som fik lov at have en fest med pop-koncert lige fra morgenstunden af.
Men også for popstjernen selv er det en oplevelse at optræde rundt omkring. Og når han optager musikvidoer samtidig med, at han optræder, slår han to fluer med ét smæk.
“Det er superfedt at være ude og spille. Jeg elsker det. Det er det, jeg brænder for. Det er jo ikke at lave musikvideoer. Det er at være ude og spille for folk og gøre mennesker glade. Om det er på et plejehjem , en skole, i en koncertsal eller på Smukfest, det er lige meget.”

Får Peter Christian seer-stemmer nok i dk4’s ’DanskPOP Talent 2017’, skal han skrive et nyt nummer til finalen, som bliver afholdt til januar. Foto: dk4

Får Peter Christian seer-stemmer nok i dk4’s ’DanskPOP Talent 2017’, skal han skrive et nyt nummer til finalen, som bliver afholdt til januar. Foto: dk4

Trøjborg på landkortet

Det er ikke kun i Aarhus, at man kan høre Peter Christian synge sin glæde ud til den populære bydel.
I dk4's landsdækkende talentkonkurrence 'DanskPOP Talent 2017' har man kunne følge ham til semifinalen, der blev sendt 11. november. Peter Christian håber, at han også for lov at være med, når programmet når til finalen.
“Det er sjovt at så mange har et forhold til Trøjborg. Mange kan huske følelsen af Trøjborg, selvom det er længe siden, de har boet her,” siger han. Hvis Peter Christian er så heldig at nå videre til finalen, får han dog ikke lov til at synge ørehængeren 'Trøjborg'. Til finalen skal man nemlig skrive en ny sang.
“Den handler om Horsens,” siger Peter Christian og holder en kort pause, men bryder så ud i latter.
“Ej, det gør den ikke. Jeg ved ikke helt, hvilken sang jeg skal skrive videre på, hvis jeg går videre til finalen, men det bliver ikke om et sted denne her gang,” siger popmusikeren, der også har haft et hit om 'Fucking Ry'.
Følg med
De endelige ti finalister afsløres i DanskPOP Talent kåringen på dk4 lørdag 2. december kl. 21.30.
Afslutningen er slut, men man kan stadig nå at krydse fingre.
Sangen 'Trøjborg' kan findes på Spotify og Youtube
Musikvidoen, der er optaget på Trøjborg bliver udgivet sidst i november.

Publiceret 23 November 2017 08:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV