Nyt madsted i Risskov:

Pizza-mand kaster sig over smørrebrød og sandwiches

26-årige Firat Yapici har åbnet nyt madsted i Lunchboxens tidligere lokaler på Arresøvej i Risskov

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Lokalerne på Arresøvej 29 i Risskov har ændret udseende, for der er kommet et ny spisested i stedet for Lunchboxen.
Navnet er Gusto Sandwich og Smørrebrød, og det er den 26-årige Firat Yapici, som står i spidsen for det.
“Jeg ville gerne prøve noget nyt. Jeg har været pizza- og grillmand, siden jeg var 13 år gammel. Med en kone og to børn er det mere familievenligt at arbejde her, hvor der ikke er aftenarbejde,” siger han.

Forsøg med åbningstider

Åbningstiderne er nemlig fra klokken 8.30 til 14 mandag til fredag på nær om onsdagen, hvor der er åbnet fra klokken 8.30 til 19.
“Det er et forsøg her i starten at holde længe åbnet om onsdagen for at se, om det giver nogle kunder. Indtil videre har mest været håndværkere, der er kommet for at købe frokost. Vi vil gerne have fat i de private, men kører også gerne mad ud af huset, hvis der er nogen, som ønsker at lave firmaaftaler,” siger ejeren.
LÆS OGSÅ: Sur smiley og bøde på 40.000 kroner: 50 gæster blev syge af at spise på Comwell
Firat Yapici har tidligere været selvstændig og har ellers arbejdet på sin storebrors pizzeria i Silkeborg-forstaden Voel.

Ligger i industrikvarter

Han har høje forventninger til Risskov og omegn.
“Folk har taget godt imod mig. Jeg er en ydmyg person, der tager tingene, som de kommer. Jeg er optimistisk. Det tager nok noget tid at få bygget det her sted op, men der er et stort potentiale med alle de håndværkere, som arbejder i området,” siger han og henviser til, at spisestedet ligger i et industrikvarter.
Menukortet byder på noget for enhver smag med smørrebrød, sandwich, grillmad og pita, og kunderne har mulighed for at se maden blive tilberedt.
“Vi har istandsat det hele, og dér åbnede vi op for køkkenet, så man kan se ind. Det er hyggeligt,” siger Firat Yapici, der har en mand ansat til at hjælpe til.

Bosat i Silkeborg

Hvis Gusto bliver en succes i Risskov, kunne han godt finde på at kigge ind mod midtbyen.
“På sigt kunne jeg godt tænke mig at åbne en Gusto inde i Aarhus, hvis det her går godt. Men der skal nok lige gå et par år,” siger Firat Yapici, som er bosat i Silkeborg.

Publiceret 13 November 2017 05:15

SENESTE TV