Modelfoto

Modelfoto

Standset i Aarhus i nat af mænd med pistoler:

"Hvem er I, og hvad laver I her?"

Bil standset af tre biler med mænd med pistoler

 
I nat klokken 00.45 blev politiet sendt ud til Hasle Centervej i det nordvestlige Aarhus, hvor en 31-årig mand og hans fætter var på vej hjem i bil.
Her blev de standset af tre biler, og der kom en mand hen til dem med en pistol i hånden for at spørge, hvem de var, og hvorfor de var på stedet.
Herefter kom en anden mand hen til manden og hans fætter. Denne mand havde ligeledes en pistol i hånden. Han sagde derefter til de øvrige i bilerne, at det ikke var den 31-årige og hans fætter, de søgte, hvorefter de tre kørte fra stedet.
 
LÆS OGSÅ: Fjerde gang faldt hammeren: 32-årig somalier udvist af Danmark
Den ene bil beskrives som en ældre sølv Ford Mondeo, den anden som en sort stationcar. Den sidste bil kunne den 31-årige ikke beskrive. De to gerningsmænd med pistoler beskrives som:
A: Mand, 23-24 år, 177 centimeter, spinkel kropsbygning, brun i huden, talte ikke dansk, iført sort fleecetrøje med lynlås, sort tøj og blå flexfit-kasket, medbragte pistol.
B: Mand, cirka 26 år, fedladen, brun i huden, talte ikke dansk, iført hvid/grå trøje, pengekat/taske om halsen, medbragte pistol.
Østjyllands Politi hører gerne fra borgere, der kan have været vidner til episoden. De skal ringe 114.
jr
 

Publiceret 12 October 2017 11:30

SENESTE TV