Plantorama fyrer op under julen fra på lørdag

Åbner julemarked med nisselandskab, modeljernbane og alt til dekorationer

 
Julen varer lige til påske. Men hvornår starter den? Ifølge Plantorama Egå 14. oktober, hvor man åbner for årets julemarked.
LÆS OGSÅ: Smadremanden juler på Bispetorv
Havecentret vil være klædt i julens farver, hvor lys, gran, nisser og pynt skal skabe stemning de næste 71 dage frem til jul.
Skanderborg Modeljernbane Klub har bygget et nisselandskab, hvor to tog kører rundt. Der er over 100 små figurer og huse med lyd, lys og bevægelse - blandt andet en skilift der kører op og ned og en karrusel, der drejer rundt med lyd og lys.
 

Mekanisk nisseorkester

“Vi starter tidligt. For tidligt vil nogen måske sige, men der skal være tid til at hygge og forberede blandt andet juledekorationer, som jo skal være klar til første søndag i advent,” siger Høgh Andersen i en pressemeddelelse fra Plantorama.

“Der er over 1.000 kvadratmeter med mekaniske nisser, juletræer og julelys, alt til dekorationer, planter m.m. Det store i år er en fem meter lang opstilling med mekanisk nisseorkester og dyr, der bevæger sig. De mekaniske nisser var tidligere en del af BonBon-Lands juleshow, og nu er de her for at skabe julestemning. Der er også kunstige juletræer, nisser og julemænd i mange størrelser, naturpynt og andet,” fortsætter han.
jesl
 

Publiceret 11 October 2017 06:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV