Hullet

Hullet

Fem fede legepladser i Aarhus Nord

Guide til fem gode legepladser i det nordlige Aarhus, hvor I kan more jer, slappe af og blive udfordret

Denne guide til gode legepladser i Aarhus Nord er lavet i samarbejde med Camilla og Michael Frederiksen, der har instagramprofilen Børnenes Aarhus. Ægteparret, der selv har bopæl i Aarhus N, har sammen med deres sønner på tre og fem år besøgt en lang række legepladser i Aarhus, og de har på avisens opfordring udvalgt fem fede legepladser i det nordlige Aarhus.
Camilla og Michael har taget alle billederne her på siden samt lavet beskrivelserne af de enkelte legepladser.
Se mere på instagram.com/bornenesaarhus
 
 
 

Hullet, Gl. Skejby

En skjult skat har gemt sig i Gl. Skejby, hvor I finder en legeplads med svævebane, frugttræer, bålplads, boldbaner, sandkasse og legehus. Legepladsen er perfekt til en hyggelig tur for hele familien. Her kan både den mindste og største få glæde af legepladsen.
Beliggenhed: Park ved Nedergårds Allé, Gl. Skejby

Forteparken

Forteparken

Forteparken, Risskov

Med udsigt ud over vandet og græs under tæerne, finder I en hyggelig legeplads i storbyens idyl. Legepladsen er forholdsvis ny og har klatrestativ, legehus og en lille Tarzanbane, der snor sig ind gennem en pilebusk. En perfekt park til picnic, hvor børnene kan løbe, lege og spille bold, mens I nyder udsigten.
Beliggenhed: I Forteparken mellem Skolesvinget og Ellebjergvej, 8240 Risskov

Lindholmparken

Lindholmparken

Lindholmparken, Vorrevangen

Når hele familien skal underholdes, er Lindholmparkens store legeplads et oplagt valg. Legepladsen er velbesøgt, så der er rig mulighed for at finde nye legekammerater. Børnene bliver samtidig udfordret motorisk med svævebane, boldbaner, klatrestativer, vippedyr og legehus med mere.
Beliggenhed: I Lindholmparken mellem Lindholmvej og Skelagervej, 8200 Aarhus N

Egå Marina

Egå Marina

Egå Marina

Krabbejagten er sat ind ved Egå Marina, som har en børnevenlig krabbebro. Fra krabbebroen er der udsigt til en hyggelig tema-legeplads, hvor du kan tage en løbetur i fiskenettet, klatre i klatrestativet eller gynge og nyde udsigten udover marinaen.
Beliggenhed: Egå Havvej 45, 8250 Egå

Lystrup Byggelegeplads

Lystrup Byggelegeplads

Lystrup Byggelegeplads

Heldigvis er det ikke slut med begrebet Byggeren, som er betegnelsen for denne legeplads. Her er der dyr, og det er generelt en kreativ legeplads med en ridderborg, som er perfekt til en omgang fangeleg, og et legeområde med vand og gynger.
Beliggenhed: Lystrupvej 262, 8520 Lystrup

null

Publiceret 09 September 2017 06:00

SENESTE TV