Kom med på jagt efter spiselige svampe

Lær at finde og tilberede svampe på guidet svampetur i Lisbjerg skov

Søndag klokken 10 inviterer Smag på Aarhus og Naturhistorisk Museum Aarhus på svampetur i Lisbjerg Skov, hvor du kan lære at finde og tilberede de lækre svampe i skoven. Lars Brøndum, naturformidler og biolog fra Naturhistorisk Museum, guider gennem skovens svampe og alle får mulighed for selv at samle.
Turen foregår i den gamle del af Lisbjerg Skov og væk fra de bynære skove, hvor mange typisk samler svampe.
”Krystalstøvbolde fungerer fint som erstatning for champignoner i gryderetter, og violet hekseringshat er en udmærket spisesvamp,” fortæller han.
På turen lærer du ikke blot at genkende skovens spiselige svampe, men får også gode råd og ideer til behandling og tilberedning af svampene. Bålkok Ronja Svane fra Smag på Aarhus står klar på shelterpladsen med bål og gryder, og der er smagsprøver til alle.
Arrangementet varer cirka tre timer Sted: Lisbjerg gl. Skov Shelter – P-plads Trige Skovvej 4 via indkørslen ved Randersvej 450, 8200 Aarhus N Arrangør: Naturhistorisk Museum Aarhus & Smag på Aarhus, Aarhus Kommune Turleder: Biolog Lars Brøndum, tlf. 23361662 Pris og tilmelding:
Turen er gratis, og der er ingen tilmelding. Husk fornuftigt tøj, en lille kniv og en kurv til ”fangsten”. Se mere på www.smagpaaaarhus.dk
mklj

Publiceret 08 September 2017 14:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV