Lokal kunstner støtter ny svømmehal i Lystrup

Hans Krull har doneret maleri, der kommer på auktion til fordel for opførelsen af ny svømmehal i Lystrup

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

I løbet af det seneste år har Lystrup IF Svømning gennem frivilligt arbejde samt støtte fra lokale borgere og erhverv samlet ind til realiseringen af 'Projekt Ny Svømmehal' og opførelsen af et nyt varmtvandsbassin i Lystrup. Dette har den lokale kunstner Hans Krull valgt at støtte op om og har derfor doneret et maleri, der nu kommer på auktion.
"Hos Lystrup Svømning er vi glade for, at Hans Krull kan se potentialet i vores projekt og vi er yderst taknemlige for den flotte donation. Den viser netop, hvordan kultur og idræt kan mødes om at skabe et attraktivt lokalsamfund," siger Camilla Jørgensen, formand for Lystrup Svømning i en pressemeddelelse.
 
 

Praktisk

Maleriet måler B: 119.5 cm / H: 95.5 og hænger på nuværende tidspunkt hos Estate på Bystævnet 3 i Lystrup. Det er derfor muligt at kigge forbi i åbningstiden klokken 9-17, hvis man er interesseret i at se maleriet. 
Auktionen vil blive afviklet i uge 25, og budrunden starter mandag klokken 08 og slutter torsdag klokken 16. Mindstebud er 10.000 kroner
Man kan læse mere på Lystrup Svømnings hjemmeside. Her vil det seneste bud løbende blive opdateret, så man kan orientere sig om dette.
"Hos Lystrup Svømning ser vi frem til, at der forhåbentlig kommer mange gode og seriøse bud, så vi kan tage endnu et skridt mod at realisere projektet. 
Vi håber desuden, at andre ligeledes kan se et potentiale i vores projekt, så er du en organisation, privatperson, fond, der ligger inde med en investeringsmulighed af den ene eller anden størrelse, så hører vi gerne fra dig. Vi værdsætter enhver donation og tager imod den med den største taknemlighed," siger Camilla Jørgensen. 
Målet med 'Projekt Ny Svømmehal' er at etablere et nyt varmtvandsbassin med omkringliggende ”'æringsbassin', hvor man vil kunne lege, lære og udforske vandet som element. Grundtanken bag er at skabe et af landets mest innovative lærings- og svømmemiljøer, der både kan anvendes til leg og læring for babyer og børn, samt til målrettet træning/genoptræning for unge, voksne, ældre og handicappede. Der er tale om faciliteter, som i høj grad er en mangelvare i Aarhus, specielt i Aarhus Nord-området. Det forventes, at byggeriet kan påbegyndes i foråret 2018.

null

Publiceret 14 June 2017 13:37

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV