I X Factor-stjerners fodspor:

Risskov-duo hitter med ironisk musik

17-årige Emil Lund og 16-årige Viktor Emil Grupe Kristensen fra Risskov blev forleden udvalgt til at opvarme for Citybois

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Risskov-drengene Emil Lund og Viktor Emil Grupe Kristensen har dannet duoen Le Homes, som har fået en kometstart på musikkarrieren.
De to blev venner som 8-årige, da de spillede fodbold sammen i VRI:
“Vi startede egentlig Le Homes mest for sjovt, men vi fandt hurtigt ud af, at et par pladeselskaber var interesserede i vores lille projekt,” forklarer Emil Lund, der er 17 år og går på handelsskole på Vejlby Centervej i Risskov.
“Alt er gået så stærkt. Vi lagde et nummer ud i slutningen af 2016, og nu skal vi opvarme for Citybois. Vi har netop spillet vores første clubjob på A-bar i Aarhus. Det var kæmpestort,” fortæller Viktor Emil.
Han er 16 år og går på Vivild Efterskole.

Ung i 8240

Le Homes laver sange med ironisk distance om at være ung og feste i Risskov og omegn.
“De fleste synger om København eller Aarhus V. Nu er det på tide, at 8240 kommer på verdenskortet,” siger Emil Lund med et smil.
“Der er mange, der har fordomme om Risskov, og dem gør vi lidt grin med. Vi synes, at Risskov er et fantastisk sted, og specielt om sommeren ved Bellevue har vi mange gode minder,” fastslår Viktor Emil.

Udvalgt af X Factor-stjerner

I lørdag kulminerede musikkarrieren så, da Le Homes opvarmede for X Factor-kendte Citybois i Musikhuset, og det var en stor ære ifølge drengene.
“Citybois er jo verdensstjerner i Danmark, og det er et kæmpe skulderklap for os, at de har peget på os som opvarmningsact, og det var mega fedt at spille for så mange skrigende piger,” fortæller Emil Lund.
“Vi var selvfølgelig nervøse og spændte, for det var første gang, vi stod på sådan en stor scene. Men folk var klar på at have det fedt, og de skreg og sang med. Efter Citybois-koncerten tog det os 45 minutter at komme ud, fordi der var så mange, der ville kramme, have taget selfies og have autografer,” siger Viktor Emil Grupe Kristensen, der sammen med sin band-makker sandsynligvis går et travlt forår i møde.
Risskov-duoen har netop underskrevet en bookingkontrakt med det Aarhus-baserede selskab TheNight, og drengene er i dialog med et par store pladeselskaber, som gerne vil udgive deres musik.
Så vi har nok ikke hørt det sidste til Le Homes.

Publiceret 29 March 2017 16:00

SENESTE TV