Hattrick sender AGF videre

Kasper Junker scorede tre mål, da AGF sendte Horsens ud af pokalturneringen

Af
Af Lasse Sylvest Mikkelsen

tipsbladet.dk

AC Horsens og AGF mødtes onsdag i en duel om videre deltagelse i kvartfinalerne i pokalturneringen. Begge hold havde skiftet ud i start 11'eren.
Det tog ikke lang tid før vi fik det første mål, og det kom til Horsens. Syv minutter inde i kampen kom der et langt indkast ind i feltet, som endte hos stærke Delphin Tshiembe, der headede bolden ind til 1-0.
Efter scoringen forsøgte AGF at få spillet længere frem på banen, Detr blev dog ikke scoret yderligere i første halvleg, og derfor holdt stillingen 1-0 ved pausen.
Kasper Junker havde gjort opmærksom på sig selv i første halvleg, men i anden halvleg kom der mere skarphed i hans afslutninger. 62 minutter var der spillet, da hans første mål kom, da han nemt satte bolden i nettet fra tæt på mål efter flot forarbejde af Danny Olsens og en repost fra Horsens reservemålmand Nicklas Dannevang.
Kort efter slog Junker til igen, da han efter en dårlig Horsens-claering sparkede bolden fladt i nettet, og sendte AGF på vej mod kvartfinalerne.
Alle gode gange tre for Junker, da han med fem minutter igen lukkede og slukkede kampen, efter han fik bolden fra Elmar Bjarnason på en kontra og tørt vippede bolden over Dannevang.
 

 

null

Publiceret 15 March 2017 20:45

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV