3R Kontor får socialt udsatte i arbejde

Kontormøbelforretning er et skoleeksempel i at få socialt udsatte i arbejde

Med et rummeligt arbejdsmiljø har aarhusianske 3R Kontor knækket koden til at få socialt udsatte ind på arbejdsmarkedet. Genbrugsvirksomheden har hjulpet adskillige socialt udsatte borgere til ordinær beskæftigelse og hele 40 procent af virksomhedens medarbejdere har tidligere levet på kanten af samfundet.
Virksomhedens resultater er så markante, at Pernille Weber Graversen og Eline Dein har valgt 3R Kontor som omdrejningspunktet i deres afsluttende opgave på socialrådgiveruddannelsen på VIA University College i Aarhus.

“Jeg er fuldstændig ligeglad med, hvor mange 12-taller mine ansatte har på deres papirer, de skal bare have lyst til at brænde igennem, så godt de kan. Der skal selvfølgelig tages nogle hensyn, og for eksempel tilpasser vi arbejdstider efter behov, men i bund og grund handler det om struktur og kultur. Vi har et fordomsfrit miljø, hvor man gerne må træde ved siden af, man skal bare lære af sine fejl,” fastslår Steffen Høgh, direktør i 3R Kontor i en pressemeddelelse.

“Virksomheden er præget af ligeværd mellem ledere og medarbejdere, og der er et anerkendende miljø med positive kollegiale relationer, som skaber tryghed og baner vej for personlige succesoplevelser,” forklarer Eline Dein.
logy

null

Publiceret 09 February 2017 06:00

SENESTE TV