Aarhus Kommune har foreløbig stillet et antal borde og bænke op, og Lions Skødstrup har doneret et sæt bænke med bord samt en enkelt bænk til Skødstrups nye rekreative område.

Aarhus Kommune har foreløbig stillet et antal borde og bænke op, og Lions Skødstrup har doneret et sæt bænke med bord samt en enkelt bænk til Skødstrups nye rekreative område.

Skødstrup indvier et nyt fritidsareal

Aarhus Vand og Aarhus Kommune har sammen med Skødstrup Fællesråd skabt et nyt rekreativt grønt område. Sø bliver navngivet på søndag

Af
Kim Andersen

Kim S. Andersen

På søndag - 30. oktober - er der officiel indvielse af Skødstrups nye rekreative område, som ligger ved den nye sø ved Djurslands Motorvejen.
Det fejres med officielle taler med politikere og folk bag projektet på stedet søndag med start fra klokken 10.45.
Derudover afsløres navnet på søen, der hidtil blot har været en regnvandssø, men nu får et rigtigt navn.
Klokken 11 klipper formanden for Teknisk Udvalg og stedfortrædende rådman i Aarhus Byråd Camilla Fabricius (S) den røde tråd og giver dermed adgang til området i Skødstrup.
Det er resultatet af et samarbejde mellem Aarhus Vand, Aarhus Kommune og Skødstrup Fællesråd. Som led i Aarhus Vands projekt med at fjerne fremtidens mængder af overfladevand er et lille regnvandsbassin blevet udvidet til en stor regnvandssø med stående vand, og rundt om den har Aarhus Kommune anlagt et stisystem. De i alt 1.235 meter sti giver mulighed for at trave mellem Grenåvej og Engskovvej og på den måde få forbindelse med de eksisterende stier i Skødstrup-Løgten og med stier til Aastrup og Studstrup.
Aarhus Kommune har foreløbig stillet et antal borde og bænke op, og Lions Skødstrup har doneret et sæt bænke med bord samt en enkelt bænk.
 

null

Publiceret 27 October 2016 09:00

SENESTE TV