Asfaltarbejde spærrer kortvarigt Randersvej

Letbanearbejde påvirker atter trafikken i det nordlige Aarhus

Natten til fredag 17. juni medfører asfaltarbejde i krydset ved Nehrus Alle kortvarig spærring af Randersvej i indadgående retning.
Det oplyser Letbanen A/S i en pressemeddelelse.

Asfaltarbejdet udføres for at udjævne vejen i krydset Randersvej-Nehrus Allé og begynder torsdag 16. juni. Fra klokken 18 til 24 vil der kun være ét spor i indadgående retning på Randersvej omkring Nehrus Allé.

I dette tidsrum vil det heller ikke være muligt at køre ud på Randersvej fra hverken Nehrus Allé eller Nydamsvej.

Senere samme aften fra torsdag 16. juni klokken 24 til fredag morgen 17. juni klokken 5.30 - spærres Randersvej helt for trafik i indadgående retning fra Brendstrupgårdsvej til Nehrus Allé.

Der vil være skiltet med omkørselsruter: Mens Randersvej er lukket for trafik i indadgående retning, rådes trafikanter til at dreje fra ved Brendstrupgårdsvej og fortsætte frem til Hasle Ringvej via Olof Palmes Allé og Halmstadgade.

Når asfaltarbejdet er afsluttet fredag morgen 17. juni klokken 5.30, vil trafikken atter forløbe normalt.

-ksa

Om Aarhus Letbane

  • Aarhus Letbane kører i Aarhus og omegn i 2017 og er ét af flere større byudviklingsprojekter, som bidrager til Aarhus' forvandling fra verdens mindste storby til en metropol.
  • Aarhus Letbane har omfattende betydning for såvel trafikafvikling og byudvikling i hele regionen og har desuden stor bevågenhed såvel lokalt som nationalt, fordi Letbanen bliver den første af sin slags i Danmark.

Publiceret 14 June 2016 14:30

SENESTE TV