Elsted-Lystrup Beboerhus lejer ud til et støttende erhvervsliv

Lokalt beboerhus kører uden kommunalt tilskud med hjælp fra velvillige sponsorer

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Siden Elsted-Lystrup Beboerhus fik fjernet kommunalt tilskud på flere hundredetusinde kroner for nogle år siden, har det været en tilbagevendende kamp at få stedet til overleve.
“Det meste af vores energi går med at skaffe penge til at kunne drive stedet. Vi har en husmand, der skal have løn, og vi søger en masse fonde, og så er vi heldigvis blevet mødt af nogle velvillige sponsorer fra områdets firmaer,” siger formand Erling Korreborg, der sammen med husrådets sekretær, Arne R. Flarup og næstformand Bendt Sørensen er hovedkræfterne bag beboerhuset.
“De lokale firmaer er også gode til at leje huset her til arrangementer og konferencer,” siger formanden for Elsted-Lystrup Beboerhus, der holder til på den tidligere Elsted Skole.
Han nævner, at SuperBrugsen netop har holdt generalforsamling i huset.
Sponsorer får en plads på en såkaldt samarbejdstavle ved hovedindgangen, hvor der ifølge formanden årligt kommer 70.000 personer igennem. Heriblandt hovedsageligt 40 forskellige foreninger.
Beboerhuset har kunne mærke en stigende interesse for udlejning af fra erhvervslivet, siden Elsted-Lystrup Beboerhus kom med på selskabslokaler.dk.

Publiceret 26 March 2016 07:00

SENESTE TV