Ny Škoda-forretning på vej i Risskov

Sidst i november står et ombygget bilcenter klar på Grenåvej 347

Af
Af Kim Skovrup Andersen

Salget af Škoda er de seneste år steget voldsom i Aarhus. Det skaber travlhed og behov for nye faciliteter for Skoda Aarhus i Risskov, der nu går i gang med at skabe et nyt og moderne bilhus på Grenåvej 347, som vil leve op til de nyeste og højeste standarder.
"Det bliver en helt ny oplevelse, der fra november vil møde vores gæster. Ombygningen betyder blandt andet, at vi får en ny facade, nye lofter, møbler, interiør og med mere. Lokalerne bliver store og lyse med stilfuld indretning og med masser af plads. Et af formålene med ombygningen er netop at få skabt mere rum omkring Škoda-modellerne, så vores gæster uforstyrrede kan opleve og finde sig til rette i bilerne. Under ombygningen vil forretningen dog fortsat have åben og være klar til at servicere kunder," siger Allan Lund, salgschef hos Škoda Aarhus i Risskov, i en pressemeddelelse.

Nyt legeområde

Den gennemgribende ombygning betyder også et nyt legeområde for børnene, ligesom servicerådgiver Brian Vestergaard rykkes ud i udstillingshallen, så værkstedkunderne med det samme bliver mødt af en medarbejder. Her vil gæsterne desuden blive mødt af et modtageområde med bløde stole, trådløst internet, gratis kaffe, ligesom der vil være et legeområde for børnene.

Byg-selv-Škoda

I forretningens nye showroom vil gæsterne - sammen med en Škoda-salgsrådgiver - kunne bygge deres foretrukne Škoda.
Det sker rent virtuelt på en fladskærm, hvor ens nye bil kan konfigureres i forhold til farve, fælge, udstyr mv. Funktionen er kendt fra skoda.dk, men nu bliver bilbyggerfunktionen et omdrejningspunkt for gæsternes samtale med salgsrådgiveren.
"Med ”Byg din Škoda”-funktion får vores gæster og Škoda-salgsrådgiveren det perfekte udgangspunkt for at skabe og konfigurere lige præcis den bil, som der ønskes og er behov for. Det smarte er, at vores gæster med det sammen kan se på skærmen, hvordan deres nye Škoda kommer til at tage sig ud – og let kan ændre detaljer og udstyrsgrad. Det kommer til at skabe nogle helt nye muligheder for både husets gæster og os," siger Allan Lund.

Oprindeligt tjekkisk

Škoda er oprindeligt tjekkisk og begyndte at producere biler i 1905. I 1991 kom Škoda for alvor på de globale markeder under den tyske VW koncerns vinger.
I dag er Škoda 100 procent ejet datterselskab til Volkswagen Group.

Publiceret 02 November 2015 14:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV