Wassim Hallal tog sin Michelin-kokkejakke af straks efter, han havde været på scenen med alle kokkene. Derefter vendte han ryggen til fotografen og gik.

Wassim Hallal tog sin Michelin-kokkejakke af straks efter, han havde været på scenen med alle kokkene. Derefter vendte han ryggen til fotografen og gik. Foto: Jeppe Rafn

Tydelig skuffet Wassim smed Michelin-jakken

Der var forhåbninger om to Michelin-stjerner til Wassim Hallal og Restaurant Frederikshøj, men han måtte igen nøjes med én

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

Det var en tydelig skuffet Wassim Hallal, der gik ned fra scenen i Musikhuset, da det var en realitet, at han igen i år måtte nøjes med én Michelin-stjerne.

Allerede på vej ned fra scenen smed han Michelin-kokkejakken og holdt den op foran avisens fotograf, der ville tage et billede. Skuffelsen lyste langt ud af indehaveren af Restaurant Frederikshøj.

Restaurant Frederikshøjs direktør Jeppe Lund (med halsterklæde) og indehaver Wassim Hallal (til højre for Jeppe Lund) fanget i et muntert øjeblik til Michelineventen i Musikhuset Aarhus.

Restaurant Frederikshøjs direktør Jeppe Lund (med halsterklæde) og indehaver Wassim Hallal (til højre for Jeppe Lund) fanget i et muntert øjeblik til Michelineventen i Musikhuset Aarhus. Foto: Jeppe Rafn

Der var ingen tvivl om, at han og resten af gourmet-Aarhus havde håbet, at der i år ville falde lidt mere stjerneregn over Restaurant Frederikshøj.

Også byens borgmester Jacob Bundsgaard (S) havde håbet på to stjerner til Hallal.

"Jeg havde da krydset fingre for, at Wassim havde fået to stjerner, og jeg synes også, at han har fortjent det. Men uanset om man får en eller to stjerner, så er det en kæmpe bedrift, der ligger bag. Der står et stort hold af dedikerede mennesker, og det har været fantastisk at mærke det engagement, der har været her i aften," sagde Jacob Bundsgaard og fortsatte:

Jacob Bundsgaard (S) er stolt af de fire stjerner, Aarhus har bevaret.

Jacob Bundsgaard (S) er stolt af de fire stjerner, Aarhus har bevaret. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

"Når man ved, hvor meget hårdt arbejde, der ligger bag, så skal vi være stolte af, at vi her i Aarhus fastholder de fire flotte stjerner."

Udover Wassim Hallal bevarede de aarhusianske Michelin-restauranter Gastromé, Substans og Domestic deres ene stjerne.

Publiceret 18 February 2019 20:26

SENESTE TV