Benefit Højbjerg udvider til 800 kvm

Fysioterapiklinikken flytter, udvider i stor stil og fornyer

Af
Trille Skøtt-Jensen

Den næste uge bliver ualmindelig travl for klinikindehaver af Benefit Højbjerg Pejman Baradari. For alting skal være klar til, at han og resten af teamet mandag den 14. januar åbner en kæmpestor og spritny klinik. Klinikken flytter to vejkryds fra Rundhøj Allé til Saralyst Allé 40.

"Vi har brug for mere plads, og vi vil gerne have mulighed for at tilbyde nye behandlinger til vores klienter," fortæller Pejman Baradari.

Han købte klinikken på Rundhøj Allé i 2014 og har siden da støt og roligt udvidet. Altså så meget, at der nu er brug for mere plads til de 18 ansatte, der i øjeblikket arbejder på 340 kvm.

"Vi kommer til at tilbyde vores klienter flere ting og flere behandlinger, end vi kan tilbyde idag. Vi har mange specialister og vi kan klare de fleste opgaver."

Har mange specialer

Fysioterapeuterne på klinikken kan tilbyde en lang række behandlinger. Der er tilskud fra sygeforsikringen til mange af dem. Benefit har en stor klientkreds. Både klienter der kommer på klinikken og klienter som terapeuterne tager ud til. Blandt andet ergonomisk rådgivning til Jyske Banks afdelinger og Aarhus Kommunes Borgmester kontor.

Klinikken har også speciale i at behandle idrætsskader og det benytter Lyseng IF og Brabrand IF sig blandt andet af.

"Når vi kommer i de nye lokaler, så får vi på lidt længere sigt en idrætsklinik i klinikken. hvor vi blandt andet kan optage løbestil med slowoptagelser, vi kan lave konditests og sundhedstests." fortæller Pejman Baradari.

Passion for ledelse

Den 38-årige indhaver af Benefit Højbjerg er selv uddannet fysioterapeut og har speciale indenfor idrætsskader, nakke/ryg behandling, virksomheds ergonomi og livsstilscoahing. Derudover har han en bachelor i biomedicin fra Syddansk Universitet, han er kostvejleder og personlig træner. Og så brænder han for ledelse.

"Min passion er kontakten med mennesker. Både mine klienter og også mine medarbejdere. Min ledelsesstil tager udgangspunkt i coaching baseret ledelse. Jeg vil både fysioterapi og ledelse," siger han.

Flytningen har taget al hans tid i lang tid, så der har ikke været meget tid til selv at tage sig af klienter. Det håber han snart at få meget mere tid til, når klinikken åbner på Saralyst Allé 40. Lige ved siden af Mølholm Privathospital og som genbo til to privatpraktiserende læger.

"Vi bliver sådan en hel sundhedsgade, hvor der bliver mange tilbud om sundhed til folk," siger Pejman.

Får 10 behandlerrum

At placeringen blev Saralyst Allé er dog et tilfælde. På adressen lå tidligere et shippingfirma og Pejman Baradari har brugt det sidste års tid på at skaffe tilladelser fra kommunen, lave aftaler med håndværkere og på møder med arkitekter om ombygningen af det tidligere kontormiljø.

"Blandt andet har vi omdannet et stort kontorlokale til 10 lukkede behandlerrum." fortæller klinikindehaveren.

På klinikken er der også fysioterapeuter med speciale i mere tabubelagte emner, som inkontinens hos begge køn, arvæv efter fødsler, erektionsproblemer og andre dysfunktioner.

"Jeg ønsker at give mine klienter så bredt et udvalg af behandlinger som muligt, og jeg har meget dygtige specialister ansat," forsikerer ejeren der ser frem til flytningen.

"Jeg overtog klinikken fra den tidligere ejer på Rundhøj, som den var. Nu får jeg mulighed for at designe min helt egen klinik, i helt nye lokaler og med helt nyt inventar."

Mandag den 14. åbnes dørene til den nye stormoderne klinik. Der afholdes reception i det tidlige forår.

Publiceret 12 January 2019 10:00

SENESTE TV