Du kan vinde for 500 kroner juleguf fra Anthon Berg.

Du kan vinde for 500 kroner juleguf fra Anthon Berg.

Vind fede præmier med Lokalavisen Aarhus

Lokalavisen Aarhus sætter flere lækre præmier på højkant i december

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

konkurrence Lokalavisen Aarhus er kommet i julehumør, og derfor kører vi en adventskonkurrence hver uge.

2. søndag i advent kan du vinde Anthon Bergs juleklassikere. I over 130 år har Anthon Berg fremstillet chokolade, og lige fra begyndelsen i 1884 har det traditionsrige danske chokolademærke været kendt for de højeste standarder, når det gælder smag og æstetik.

For at vinde årets julesortiment til en værdi af 500 kroner, skal du gå ind på Lokalavisens Facebookside på søndag: facebook.com/lokalavisenaarhus. Her skal du finde opslaget, som du skal like, og så skal du svare på følgende spørgsmål:

Hvor længe har Anthon Berg produceret chokolade?

1: Siden 1874

2: Siden 1884

3: Siden 1894

Vi trækker en vinder onsdag 12. december. Vinderen får direkte besked.

Publiceret 08 December 2018 09:00

SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.