Sådan så noget af forsiden ud på den første avis, da de tidligere aviser var blevet opkøbt af Politikens Lokalaviser og skiftede navn til Lokalavisen Aarhus.

Sådan så noget af forsiden ud på den første avis, da de tidligere aviser var blevet opkøbt af Politikens Lokalaviser og skiftede navn til Lokalavisen Aarhus.

Lokalavisen Aarhus fylder 10 år

For 10 år siden fik aarhusianerne for første gang Lokalavisen Aarhus i deres postkasser

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

fødselsdag En kold og mørk novembermorgen for 10 år siden gik jeg nedad de lange gange på Jyllands-Posten. Sommerfuglene baskede rundt på livet løs i min mave. Jeg var nyuddannet journalist, og sammen med en lille håndfuld andre journalister skulle jeg nu være med til at åbne en ny avis i Aarhus - midt i finanskrisen.

Den mørke novembermorgen startede min rejse på Lokalavisen Aarhus. Fra to små lokaler på Jyllands-Posten, hvor en kollega og jeg flere gange oplevede at blive noget så forskrækkede, da vi kunne høre en dunke-lyd mod gulvet lige foran vores dør. Det viste sig dog senere, at det blot var lyden af Kurt Westergaards stok, når han gik ned og hentede sine papirer i printerrummet, som var lige ved siden af vores lokaler.

Dengang, for 10 år siden, var der ingen, der vidste, hvem vi var, når vi ringede ud til kilderne. Det ved de i dag. På redaktionen jublede vi, når der tikkede en mail ind i vores indbakke. I dag kommer de i en lind strøm.

Det har været en vild rejse, og som den eneste på redaktionen har jeg været med i alle 10 år. I dag ved alle, hvem vi er, og for lidt mere end halvandet år siden købte vi vores tidligere konkurrenter Århus Onsdag, så i dag er de to stærke brands samlet på samme adresse. Vi arbejder tæt sammen om at bringe de absolut bedste historier til aarhusianerne hver eneste uge og hver dag på nettet samt på Facebook. Vi er klar til at tage 10 år mere.

Publiceret 14 November 2018 10:00

SENESTE TV