Ayman Hassoun er naturligvis selv vild med slik og håber, at aarhusianerne bliver begejstrede for Vingummi i Nørregade i Aarhus.

Ayman Hassoun er naturligvis selv vild med slik og håber, at aarhusianerne bliver begejstrede for Vingummi i Nørregade i Aarhus. Foto: Camilla Kjærgaard Olesen

Slaraffenland for slikelskere: Ny butik åbnet i Nørregade

Over 300 varianter, is og drikkelse. Det er, hvad der er i den nye slikbutik, Vingummi i Nørregade 49

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

slik Den særlige duft af slik - masser af slik - rammer næseborene, når man træder ind i den nye slikbutik, Vingummi i Nørregade 49 i Aarhus C.

Her er der over 300 forskellige varianter, som fans af bland-selv-slik kan gå ombord i. Bag det nyåbnede slik-slaraffenland står den kun 24-årige Ayman Hassoun.

Han er netop blevet uddannet handelsassistent fra DanKonfekt, der har lager i Brabrand, så han ved, hvad han har med at gøre. Det er nemlig en grossistvirksomhed, der sælger slik, chips og drikkevarer.

"Jeg synes, det er et spændende marked, og det er fedt, at jeg kan give kunderne mulighed for at vælge mellem så mange forskellige varianter. Jeg har også en masse specielt slik, som ikke rigtig bliver solgt andre steder," siger Ayman Hassoun og henviser til blandt andet Narr chokolade, der er dyrt chokolade af høj kvalitet.

Ingen rotter

Der har været meget ballade i medierne de seneste år omkring dårlig hygiejne i slikbutikker. Ayman Hassoun garanterer, at hans butik ikke ender der.

"Jeg går meget op i hygiejnen, og derfor har jeg også hyret en fødevarekontrollør ind, som har tjekket, at alt er i orden. Jeg lover, at hygiejnen er meget høj her, og at alt slikket er pakket under ordentlige forhold, ligesom der naturligvis også er betalt afgifter," fortæller Ayman Hassoun, der også selv er vild med snolder.

Dog har der alligevel sneget sig en rotte ind i butikken. Den vejer 2,8 kilo er helt rød og er lavet af vingummi.

"Den er lidt sjov. Jeg har skaffet den hjem, fordi jeg har lavet en konkurrence på Facebook, hvor man sammen med to spande candyfloss kan vinde den," siger Ayman Hassoun med et smil og garanterer, at det er den eneste rotte, der kommer i nærheden af butikken

Han kører i øvrigt ofte konkurrencer på Facebook, fordi han synes, det er sjovt og en anderledes måde at komme i dialog med kunderne på.

En stor drøm

For den 24-årige slikbutik-indehaver er det noget af en drøm, der er gået i opfyldelse.

"Jeg har altid drømt om at åbne en slikbutik, og der er også kun en i Aarhus i forvejen. Jeg synes, der er et behov for den, og da jeg kender branchen rigtig godt, ved jeg også, hvad der skal til. I hverdagene er der ikke så travlt, men især er vi et hit fredag og lørdag," siger den 24-årige gut, der lavede sin fagprøve færdig, mens han var i gang med at åbne butikken i Nørregade.

Hans største ønske er, at butikken bliver en succes, og at aarhusianerne bliver glade for alle de mange forskellige og utraditionelle varianter, der er på hylderne i Vingummi.

Vingummi

    Der er altid over 300 varianter

    Det hele kommer fra DanKonfekt

    I åbningsugen var der over 25.000 køb og kø helt ud på gaden

    Der er åbent hver dag klokken 10-22 - dog til 24.00 fredag og lørdag

Publiceret 01 June 2018 19:30

SENESTE TV