Theresa Blegvad glæder sig til at være en del af byrådet igen.

Theresa Blegvad glæder sig til at være en del af byrådet igen.

Rokade i byrådet: Lene Horsbøl skal på orlov, og Theresa Blegvad bliver vikar

Venstres første suppleant skal nu ind i byrådet, for anden gang i sit liv

Af
Camilla Kjærgaard Olesen

politik Mandag 14. maj ringede Venstres Bünyamin Simsek til Theresa Blegvad midt på dagen. Han ville høre, om hun var klar til at tage en runde mere i byrådet og bringe noget energi ind i gruppen.

Hun kommer ind, fordi Lene Horsbøl har valgt at tage orlov op til et år, og det betyder, at der er blevet plads til Blegvad.

"Jeg havde ikke troet det ville ske så hurtigt, at jeg skulle tilbage. Jeg skulle tale med min mand og børn om det, for jeg havde ikke regnet med, at det skulle ske lige nu," siger Theresa Blegvad, der lige præcis ikke blev valgt ind ved valget i november, men endte som første suppleant.

Mere mellem himmel og jord

Hun har netop afsluttet en bestyrelsesuddannelse, så hun mener, at opkaldet fra Simsek tyder på, at der kan være mere mellem himmel og jord, end man regner med.

"Jeg havde håbet på, at det ville lykkes mig at komme ind i byrådet på et tidspunkt i løbet af de her fire år, men jeg havde ikke forventet, at det skulle ske allerede nu. Jeg ser virkelig frem til samarbejdet med hele byrådet, gruppen, borgere, iværksætterne og virksomheder i byen samt at sætte fokus på økonomi- og bæredygtighedsudvalget og meget mere. Det er simpelthen mega fedt, og jeg er meget taknemmelig for det her. Jeg glæder mig til at være med til at gøre en positiv forskel, for det er jo i virkeligheden det, jeg brænder for," lyder det fra en storsmilende Theresa Blegvad.

Publiceret 17 May 2018 11:45

SENESTE TV