Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans. Nu arbejder hun også med terapeutiske danseformer.

Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans. Nu arbejder hun også med terapeutiske danseformer. Pressefoto

Alle kan danse sig til glæde

Dans dig ud sammen med Vittoria Lasorella, der har lært Ecstatic Dance i Østen

Ved Ecstatic Dance Event skal man komme, som man er, og medbringe et åbent sind og hjerte. Det kræver overhovedet ingen danseerfaring men tillid og mod på at danse på helt sin egen måde.

Ecstatic Dance er faciliteret af Vittoria Lasorella, mens den erfarne DJ, Lui Rosenkrantz aka/LUNI, står for den elektroniske musik.

Har lært terapeutisk dans i Østen

Vittoria Lasorella har i en årrække arbejdet med moderne dans og koreografi. Efter fem måneder i Thailand og Indonesien vil hun gerne dele sine erfaringer med forskellige former for terapeutiske danseformer deriblandt Ecstatic Dance, Dance Mandala og Healing Dance.

"Jeg oplever hvor meget glæde og healing, vi får og giver igennem dansens ekspressive sprog. Det vil jeg rigtig gerne dele og laver derfor Ecstatic Dance i både Aarhus og København," siger Vittoria Lasorella.

Der er Ecstatic Dance to gange i Aarhus:

27. april yogastudiet, YO Studios på Margrethepladsen 4, 1. sal.

28. april hos Bora Bora på Brobjergskolen, Valdemarsgade 1.

Det begynder begge dage klokken 19. Man skal møde op i god tid, for dørene lukker klokken 18.50.

Det foregår uden sko, mobiler, alkohol eller snak. Alle er velkomne og det er en fordel at have noget behageligt tøj på.

Tahmasbi

Publiceret 16 April 2019 16:55

annonce

Elcykler er for alle - nyd en cykeltur i sommerlandet uden sved på panden.

Med en elcykel skærer du genvej til en masse skønne sommeroplevelser – og får masser af sommermotion.

annonce

Træt af ømme arme og ryg efter havearbejde?

De små, stærke 18 V maskiner fra STIHL gør det let at klare havearbejdet!

annonce

Derfor skal du besøge Kreta

Kreta troner år efter år på danskernes liste over yndlingsrejsemål. Men hvorfor er vi så vilde med ferieklassikeren? Og hvad gør Kreta til en must see-destination for de fleste?
SENESTE TV

Galleri-rundtur i Aarhus

Galerie Møller Witt

Det er ved at være sidste chance for at se Jes Fomsgaards soloudstilling på Galerie Møller Witt. Fomsgaard har tidligere bidraget til udsmykningen af iNano Instituttet Aarhus Universitet. Udstillingen 'Artificiel Move' er åben til 26. juni og viser en række malerier med fokus bl.a. på kompleksiteten og bevægelsen i de mange forskellige rum, mennesker er en del af.

Galerie Møller Witt, Christiansgade 18, Aarhus C.

Galleri Gallo

De to kunstnere Louise Volsted Pedersen og Ulf Larsen udstiller for tiden på Galleri Gallo. Ulf Larsen har tidligere lavet naturmalerier, men efterhånden er det mere motiver fra byen og tegninger af jazzmusikere live, han har kastet sig over. Louise Volsted Pedersen eksperimenterer med udtryk, linje og former og henter inspiration bl.a. i naturen, blade og egne fotografier. Udstillingen kan ses til 19. juni.

Galleri Gallo, Nørre Allé 86, Aarhus C.

Galleri Profilen

180 ukendte værker af Hans Horn, hvis liv som soldat under 2. verdenskrig er beskrevet i Tom Buk-Swientys bog 'Det ensomme hjerte', udstilles på Galleri Profilen til 27. juni. Værkerne, der ikke har været udstillet før, viser bl.a. akvareller af blomster, landskaber, satiriske religiøse billeder og stærke traumatiske malerier om krigen.

Galleri Profilen, Grønnegade 93, Aarhus C.

Keller-Arlund – temporary art

Udstillingsstedet Keller-Arlund viser til 20. juni malerier af Vibeke Jensen, der har rum som gennemgående motiv. Kunstneren bruger en teknik, hvor hun 'prikker' sine motiver op og binder dem sammen med flader og plamager, så de tilsammen danner rum.

Keller-Arlund, Peder Skrams Gade 32, Aarhus N.