Sammen med seks kompetente dansekollegaer, står Mie Moltke for at lære fra sig, til tre timers danseevent i DGI Huset 22. september. Pressebillede

Sammen med seks kompetente dansekollegaer, står Mie Moltke for at lære fra sig, til tre timers danseevent i DGI Huset 22. september. Pressebillede

Dans livsglæden frem til stort danseevent

Mie Moltke og seks andre instruktører danser for ved et kæmpe, åbent danseevent 22. september i DGI Huset i Aarhus

Af
Mai-Britt Lund Jeppesen

AARHUS Har du svært ved at forholde dig i ro, når musikken spiller? Er dansemus dit mellemnavn? Sidder du klinet til tv’et, når ‘Vild med Dans’ glider over skærmen? Kan du svare ja på bare et af de tre spørgsmål, bør du overveje at sætte kryds i kalenderen lørdag 22. september. Her er der nemlig kæmpe danseevent i DGI Huset i Aarhus.

Bag eventet står dansestudiet Soulhouse og dets indehaver, Mie Martha Moltke, som mange nok kender fra underholdningsprogrammet ‘Vild med Dans’ på TV2.

“Eventet er en sjælden chance for at opleve et lineup af syv professionelle instruktører. Vi afholdt det samme event i DGI Byen i København i april, og der var fuldt hus og rigtigt godt gang i den, så det satser vi på at gentage i Aarhus,” siger Mie Moltke.

Til at lære de danseglade deltagere en række trin inden for genrer som Zumba, Funk og Latin, er, udover Mie Moltke selv, danserne Michael Olesen, Thomas Evers Poulsen, Frederik Nonnemann og Toniah Pedersen, som alle medvirker i den igangværende sæson af ‘Vild med Dans’, samt Luise Dons og Anja Katz.

Høj af glæde

Til eventet, der varer tre timer, er der plads til omkring 250 danseentusiaster.

“Deltagerne kan ud over en masse motion, god energi og mange grin, forvente et seriøst skud livsglæde. Det her er ikke et event, der handler om at være dygtig, men om danseglæde. Folk vil opleve syv dybt kompetente og dygtige instruktører, som brænder for det de laver, og som kommer med hver deres tilgang til dansen,” lover Mie Moltke.

Eventet er for alle, uanset om man har flere års danseerfaring med sig i bagagen eller er nybegynder med stort ‘N’.

“Man behøver ingen forudsætninger for at deltage. Vi introducerer nogle simple trin, som vi så bygger lidt på efterhånden. Formålet med eventet er ikke at lære folk at danse. Det handler om at ha’ det sjovt og få rystet lidt numse”, siger danserinden,

Hun og de øvrige instruktører opfordrer de deltagere, der har lyst, til at komme op og hilse på.

“Vi stiller gerne op til et foto eller en sludder. Vi er der for deltagernes skyld, og meningen er, at de gerne skal gå derfra og føle, de har fået et boost af livsenergi og være helt høje af glæde,” lyder det fra Mie Moltke.

“Det er det, dansen kan,” fortsætter hun.

“Dansen kan påvirke os på flere plan. Det er vigtigt at inddrage vores krop i vores liv, koble det fysiske med det mentale. Og så er det vigtigt at gøre noget, hvor det ikke handler om, hvor dygtig man er, eller hvordan man ser ud, men om at opdage, man er fantastisk, som lige præcis den man er.”

FAKTA: Danseevent i Aarhus

22. september kl. 13.00-16.15

Døren åbner 45 min. inden start

DGI Aarhus, Værkmestergade, 8000 Aarhus

Entré

Publiceret 20 September 2018 06:00

annonce

Danskerne vil have familiebåde med kahytsplads

En nylig brugerundersøgelse, gennemført af marineimportøren Jørgensen & Dahl, slår fast at danskerne er klar til at tage familien med på sejltur.

annonce

Klar, parat, start!

Klar, parat, start! Sådan lyder det som oftest, når den nye havesæson kalder, og man glad skynder sig ud i skuret efter maskinen til at trimme, beskære, save, lufte og slå plænen eller til en af de 117 andre ting, der hører en velplejet have til.

annonce

All Inclusive hitter – derfor skal du vælge det!

Der er mange fordele ved at rejse på ferie med All Inclusive. Det har særligt to grupper i den danske befolkning fundet ud af, nemlig børne- og generationsfamilierne. Det skaber et frirum og mere tid til ren ferie.

annonce

Så billigt er det at flyve ud i verden

Mens priserne stiger i det meste af samfundet, så falder priserne på flybilletter, og det koster efterhånden ikke så meget at rejse ud i verden. Vil du til Dubai, Bangkok, Sydney, Beijing eller måske til Rom eller Berlin – så kan flybilletterne være billigere, end du tror.
SENESTE TV