Moaning består af Sean Solomon, Pascal Stevenson og Andrew MacKelvie og kan opleves på RECession festival. Pressefoto

Moaning består af Sean Solomon, Pascal Stevenson og Andrew MacKelvie og kan opleves på RECession festival. Pressefoto

Alternative beats til RECession Festival

Aarhus Festivalen RECession løber i år af stablen på Radar 24. og 25. august i Aarhus, og der sættes igen i år fokus på de alternative genrer.

Et af navnene til festivalen er Blue Foundation, en duo fra Brooklyn/København, der skaber drømmende dreamy Shoegaze inspireret elektroniske poplyde.

RECession er også glade for at kunne præsentere L.A post-punk trioen Moaning. Blood Child, som er de unge Thy-drenge tager de musikalske boksehandsker på og deler knockouts ud i form af intens, højtempo og absolut punkrock.

Duoen mono mono kan også opleves på festivalen. Mono mono består af Karoline Elsig og Jakob Franck med Björk-stemme og saxofon. Lucy Dacus (US), JoyCut (ITA), Rome In Reverse (DK/ITA) og War Drums er også på plakaten.

Billetsalg og program http://www.recession.dk

Publiceret 04 August 2018 10:00

annonce

”FlotteGulve.dk” er kommet flyvende fra start i Aarhus

Springer grossistledet over kan derfor matche de laveste priser på markedet uden at gå på kompromis med kvaliteten

annonce

Skal træet fældes?

Kender du det – Træet i baghaven er råddent, skævt, skygger eller er bare ikke kønt mere, og burde måske nok have været fældet for mange år siden…

annonce

Din guide til den bedste safarirejse

At se dyrene vågne, når solen står op over savannen, er uden sammenligning en af de ypperste rejseoplevelser, man kan få. Men hvordan ved man, at man vælger den rigtige safari? Få svarene i Kenya-Claus’ safariguide.
SENESTE TV