Moaning består af Sean Solomon, Pascal Stevenson og Andrew MacKelvie og kan opleves på RECession festival. Pressefoto

Moaning består af Sean Solomon, Pascal Stevenson og Andrew MacKelvie og kan opleves på RECession festival. Pressefoto

Alternative beats til RECession Festival

Aarhus Festivalen RECession løber i år af stablen på Radar 24. og 25. august i Aarhus, og der sættes igen i år fokus på de alternative genrer.

Et af navnene til festivalen er Blue Foundation, en duo fra Brooklyn/København, der skaber drømmende dreamy Shoegaze inspireret elektroniske poplyde.

RECession er også glade for at kunne præsentere L.A post-punk trioen Moaning. Blood Child, som er de unge Thy-drenge tager de musikalske boksehandsker på og deler knockouts ud i form af intens, højtempo og absolut punkrock.

Duoen mono mono kan også opleves på festivalen. Mono mono består af Karoline Elsig og Jakob Franck med Björk-stemme og saxofon. Lucy Dacus (US), JoyCut (ITA), Rome In Reverse (DK/ITA) og War Drums er også på plakaten.

Billetsalg og program http://www.recession.dk

Publiceret 04 August 2018 10:00

annonce

Tandklinikken Hasle Torv: En god oplevelse at være til tandlæge

”Der er en utrolig rar atmosfære på klinikken med plads til humor blandt personalet. Allerede når man træder ind ad døren, kan man mærke, at det er rart at komme her.”

annonce

Brug tiden på noget sjovere end at slå græs

Robotterne overtager flere job, og de hjemlige pligter er ingen undtagelse. Havearbejde er for mange et hyggeligt frirum, men flere danskere ser det at slå græs som en tidsrøver og lader i stedet robotten klare plænen. “Førhen var det sådan, når vi havde været på ferie i fjorten dage, at jeg skulle bruge det sidste af den på at slå græs. Nu kan jeg i stedet sætte mig ud med en kold bajer og nyde den,” fortæller robotekspert.

annonce

Mobilt værksted: Få din iPhone og iPad repareret i en fart af iDriveRep

”Ja, det er gået stærkt. Vi startede for 10 måneder siden, og snart dækker vi hele Danmark.”

annonce

All-round bådmotor fra Mercury gør livet endnu nemmere

Hos Mercury Marine har de et mundheld: ”Det skal være sjovt at være på vandet – altid!”
SENESTE TV