Moaning består af Sean Solomon, Pascal Stevenson og Andrew MacKelvie og kan opleves på RECession festival. Pressefoto

Moaning består af Sean Solomon, Pascal Stevenson og Andrew MacKelvie og kan opleves på RECession festival. Pressefoto

Alternative beats til RECession Festival

Aarhus Festivalen RECession løber i år af stablen på Radar 24. og 25. august i Aarhus, og der sættes igen i år fokus på de alternative genrer.

Et af navnene til festivalen er Blue Foundation, en duo fra Brooklyn/København, der skaber drømmende dreamy Shoegaze inspireret elektroniske poplyde.

RECession er også glade for at kunne præsentere L.A post-punk trioen Moaning. Blood Child, som er de unge Thy-drenge tager de musikalske boksehandsker på og deler knockouts ud i form af intens, højtempo og absolut punkrock.

Duoen mono mono kan også opleves på festivalen. Mono mono består af Karoline Elsig og Jakob Franck med Björk-stemme og saxofon. Lucy Dacus (US), JoyCut (ITA), Rome In Reverse (DK/ITA) og War Drums er også på plakaten.

Billetsalg og program http://www.recession.dk

Publiceret 04 August 2018 10:00

annonce

Danskerne vil have familiebåde med kahytsplads

En nylig brugerundersøgelse, gennemført af marineimportøren Jørgensen & Dahl, slår fast at danskerne er klar til at tage familien med på sejltur.

annonce

Klar, parat, start!

Klar, parat, start! Sådan lyder det som oftest, når den nye havesæson kalder, og man glad skynder sig ud i skuret efter maskinen til at trimme, beskære, save, lufte og slå plænen eller til en af de 117 andre ting, der hører en velplejet have til.

annonce

All Inclusive hitter – derfor skal du vælge det!

Der er mange fordele ved at rejse på ferie med All Inclusive. Det har særligt to grupper i den danske befolkning fundet ud af, nemlig børne- og generationsfamilierne. Det skaber et frirum og mere tid til ren ferie.

annonce

Så billigt er det at flyve ud i verden

Mens priserne stiger i det meste af samfundet, så falder priserne på flybilletter, og det koster efterhånden ikke så meget at rejse ud i verden. Vil du til Dubai, Bangkok, Sydney, Beijing eller måske til Rom eller Berlin – så kan flybilletterne være billigere, end du tror.
SENESTE TV