We Feat byder på sunde salat-bowls i den nyåbnede foodbar på Guldsmedgade 33. Foto: Mai-Britt Jeppesen

We Feat byder på sunde salat-bowls i den nyåbnede foodbar på Guldsmedgade 33. Foto: Mai-Britt Jeppesen

We Feat: Ny New Yorker foodbar i Guldsmedgade

Sunde salat-bowls, frisk juice og nybrygget kaffe er blot nogle af fristelserne på den økologiske menu hos nyåbnede We Feat på hjørnet af Guldsmedgade og Nørre Allé

Af
Jan L. Pedersen

Aarhus Update

AARHUS Bowls som både mætter og er sunde, er populære som aldrig før. Og nu kan de fås på endnu en adresse i Aarhus. Nemlig på Guldsmedgade 33, på hjørnet af Nørre Allé, hvor We Feat åbnede søndag 15. juli.

Her bliver der masser af bowls, juicer, shakes, snacks, kaffe og breakfast. Med andre ord er det organisk sund fastfood uden for meget vrøvl. Inspirationen til den sommerlige bowl, som er et hit hos We Feat i Aalborg, hentede folkene fra foodbaren i Barcelona, hvor markedet for økologiske restauranter og caféer er langt større end i Aarhus.

Startede i Aalborg

Da We Feat startede i Aalborg i 2016, var der ingen som rigtigt vidste, hvad man skulle forvente af den New Yorker inspirerede foodbar, der kørte et koncept med lækre salat-bowls. Men det fandt man hurtigt ud af i Nordjylland. Efter ganske kort tid, blev We Feat en stor succes, og ejerne fik lyst til at udbrede idéen til Aarhus.

Masser af siddepladser

I den nyåbnede We Feat er en rar atmosfære, og lokalet er flot indrettet. Der er 45 siddepladser og god udsigt ud til både Guldsmedgade og Nørre Allé.

Åbningstiderne hos We Feat er fra mandag til fredag fra kl. 08 til 21, lørdag fra kl. 09 til 20 og søndag fra kl. 11 til 20. Læs mere om We Feat på wefeatorganic.com

Publiceret 25 July 2018 10:00

annonce

Danskerne vil have familiebåde med kahytsplads

En nylig brugerundersøgelse, gennemført af marineimportøren Jørgensen & Dahl, slår fast at danskerne er klar til at tage familien med på sejltur.

annonce

Klar, parat, start!

Klar, parat, start! Sådan lyder det som oftest, når den nye havesæson kalder, og man glad skynder sig ud i skuret efter maskinen til at trimme, beskære, save, lufte og slå plænen eller til en af de 117 andre ting, der hører en velplejet have til.

annonce

All Inclusive hitter – derfor skal du vælge det!

Der er mange fordele ved at rejse på ferie med All Inclusive. Det har særligt to grupper i den danske befolkning fundet ud af, nemlig børne- og generationsfamilierne. Det skaber et frirum og mere tid til ren ferie.

annonce

Så billigt er det at flyve ud i verden

Mens priserne stiger i det meste af samfundet, så falder priserne på flybilletter, og det koster efterhånden ikke så meget at rejse ud i verden. Vil du til Dubai, Bangkok, Sydney, Beijing eller måske til Rom eller Berlin – så kan flybilletterne være billigere, end du tror.
SENESTE TV