We Feat byder på sunde salat-bowls i den nyåbnede foodbar på Guldsmedgade 33. Foto: Mai-Britt Jeppesen

We Feat byder på sunde salat-bowls i den nyåbnede foodbar på Guldsmedgade 33. Foto: Mai-Britt Jeppesen

We Feat: Ny New Yorker foodbar i Guldsmedgade

Sunde salat-bowls, frisk juice og nybrygget kaffe er blot nogle af fristelserne på den økologiske menu hos nyåbnede We Feat på hjørnet af Guldsmedgade og Nørre Allé

Af
Jan L. Pedersen

Aarhus Update

AARHUS Bowls som både mætter og er sunde, er populære som aldrig før. Og nu kan de fås på endnu en adresse i Aarhus. Nemlig på Guldsmedgade 33, på hjørnet af Nørre Allé, hvor We Feat åbnede søndag 15. juli.

Her bliver der masser af bowls, juicer, shakes, snacks, kaffe og breakfast. Med andre ord er det organisk sund fastfood uden for meget vrøvl. Inspirationen til den sommerlige bowl, som er et hit hos We Feat i Aalborg, hentede folkene fra foodbaren i Barcelona, hvor markedet for økologiske restauranter og caféer er langt større end i Aarhus.

Startede i Aalborg

Da We Feat startede i Aalborg i 2016, var der ingen som rigtigt vidste, hvad man skulle forvente af den New Yorker inspirerede foodbar, der kørte et koncept med lækre salat-bowls. Men det fandt man hurtigt ud af i Nordjylland. Efter ganske kort tid, blev We Feat en stor succes, og ejerne fik lyst til at udbrede idéen til Aarhus.

Masser af siddepladser

I den nyåbnede We Feat er en rar atmosfære, og lokalet er flot indrettet. Der er 45 siddepladser og god udsigt ud til både Guldsmedgade og Nørre Allé.

Åbningstiderne hos We Feat er fra mandag til fredag fra kl. 08 til 21, lørdag fra kl. 09 til 20 og søndag fra kl. 11 til 20. Læs mere om We Feat på wefeatorganic.com

Publiceret 25 July 2018 10:00

annonce

Elcykler er for alle - nyd en cykeltur i sommerlandet uden sved på panden.

Med en elcykel skærer du genvej til en masse skønne sommeroplevelser – og får masser af sommermotion.

annonce

Hvem passer plænen, mens du er på ferie?

Hvis der er noget, der kan ødelægge den gode sommerferiestemning, er det kampen ved buffeten, køen på autobahn og ikke mindst tanken om at skulle slå plænen, når man kommer hjem. Men nu kan du klare sidstnævnte fra telefonen og slippe for både den dårlige samvittighed og den kedelige del af havearbejdet.

annonce

Pak din bil korrekt og få et bedre roadtrip

For mange mennesker forbindes det at have en bil med følelsen af frihed. Men sidder du klemt på bagsædet med tasker på skødet, forsvinder frihedsfølelsen ret hurtigt. Følg vores 4 pakketips og få et bedre roadtrip.

annonce

Få den bedste ferie med børn

Hvad er opskriften på den perfekte ferie med børn? Skriv disse rejseråd bag øret og glæd jer til et sikkert familiehit.
SENESTE TV