I denne butik, Tres Blanc, i Grisk Shop kan man købe luksus design og streetwear fra bla. Louis Vuitton, Yves San Laurent og Gucci. Ejeren, Dillon Bune, mener, at han er alene i Jylland med sine varer.

I denne butik i Grisk Shop kan man købe luksus design og streetwear fra bla. Louis Vuitton, Yves San Laurent og Gucci. Ejeren, Dylan Bune, mener, at han er alene i Jylland med sine varer. Foto: Tahmasbi

Grisk Shop: Urbant fællesskab åbner butik

Det tatoverede og graffitibemalede fællesskab, Grisk, vil sælge designeres og iværksætteres produkter i en ny butik

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Aarhus Undergrundsagtige Grisk, der holder til i den nedlagte chokoladefabrik ved Klosterport, vil etablere en butik og en cafe i hjertet af fællesskabet, der snor sig gennem de gamle lokaler.

I det kreative fællesskab er der en række iværksættere, som blandt andet fremstiller smykker og beklædning. Tanken med Grisk Shop er at sælge deres produkter, men der er plads til flere, end dem der allerede er etableret hos Grisk. Så derfor leder fællesskabet lige nu efter brands, der søger butiksplads eller showroom, og som gerne vil være en del af et nyt og spændende projekt.

Grisk vil skabe en anderledes oplevelse, hvor der bliver mulighed for at opdage dansk design, nicheprodukter, upcoming brands såvel som etablerede mærker, møde starts ups og butikker - alt sammen under et tag.

Det kreative kontorfællesskab, der er kendt for sin undergrundsstemning og berlinervibes i en baggård midt i Aarhus, har det sidste stykke tid været under en stor transformation. Energien og den urbane vibe er stadig et vigtig omdrejningspunkt.

Der skal i fremtiden være Grisk Shop i dette lokale, hvor der før var kontorfællesskab.

Der skal i fremtiden være Grisk Shop i dette lokale, hvor der før var kontorfællesskab. Foto: Tahmasbi

Atelieret i kælderen vil blive bevaret samt den populære vinbar ‘Mas Vino’, og et åbent arbejdsområde vil blive flyttet hen ved siden af tattooshoppen, i husets ene ende.

Butikkerne skal være i centrum af huset . Der bliver også en café og hænge-ud-område, der i dagtimerne inviterer alle besøgende på en kop kaffe og en snak om stedet, produkterne eller noget helt tredje.

Grisk har været ude i verden for at søge inspiration til, hvordan der kan skabes den bedste butiks-platform for et virvar af kontraster og nytænkning, farver og kreativitet under samme tag.

Peter Birk er kunstner, tatovør og ejer af Grisk, der vokser ud af den gamle chokoladefabrik og ind i Æggepakkeriet på Godsbanen.

Peter Birk er kunstner, tatovør og ejer af Grisk, der vokser ud af den gamle chokoladefabrik og ind i Æggepakkeriet på Godsbanen. Foto: Tahmasbi

Også et Grisk Lab

Som endnu et led i udviklingen, udvider Grisk på samme tid, med endnu et kreativt åndehul. Det skal være i det gamle Æggepakkeri ved Godsbanen - i den nye bydel 'Aarhus K'.

Huset hedder Grisk Lab, og her bliver der mulighed for at leje alt fra kontorpladser, lukkede lokaler, lydstudier, værksteder til iværksættere, idemagere samt store og små virksomheder.

Der bliver skabt et stort eventområde i kælderen, der kan bruges til alt fra foredrag og underholdning, til receptioner og meget mere.

Publiceret 09 July 2018 09:59

annonce

Elcykler er for alle - nyd en cykeltur i sommerlandet uden sved på panden.

Med en elcykel skærer du genvej til en masse skønne sommeroplevelser – og får masser af sommermotion.

annonce

Hvem passer plænen, mens du er på ferie?

Hvis der er noget, der kan ødelægge den gode sommerferiestemning, er det kampen ved buffeten, køen på autobahn og ikke mindst tanken om at skulle slå plænen, når man kommer hjem. Men nu kan du klare sidstnævnte fra telefonen og slippe for både den dårlige samvittighed og den kedelige del af havearbejdet.

annonce

Pak din bil korrekt og få et bedre roadtrip

For mange mennesker forbindes det at have en bil med følelsen af frihed. Men sidder du klemt på bagsædet med tasker på skødet, forsvinder frihedsfølelsen ret hurtigt. Følg vores 4 pakketips og få et bedre roadtrip.

annonce

Her skal afbudsrejsen gå hen

Hold øje med disse rejsemål, hvis du vil have mest ud af din afbudsrejse. Så er der både gode hoteller og lave priser at få.
SENESTE TV