I denne butik, Tres Blanc, i Grisk Shop kan man købe luksus design og streetwear fra bla. Louis Vuitton, Yves San Laurent og Gucci. Ejeren, Dillon Bune, mener, at han er alene i Jylland med sine varer.

I denne butik i Grisk Shop kan man købe luksus design og streetwear fra bla. Louis Vuitton, Yves San Laurent og Gucci. Ejeren, Dylan Bune, mener, at han er alene i Jylland med sine varer. Foto: Tahmasbi

Grisk Shop: Urbant fællesskab åbner butik

Det tatoverede og graffitibemalede fællesskab, Grisk, vil sælge designeres og iværksætteres produkter i en ny butik

Af
Bente Tahmasbi Hansen

Aarhus Undergrundsagtige Grisk, der holder til i den nedlagte chokoladefabrik ved Klosterport, vil etablere en butik og en cafe i hjertet af fællesskabet, der snor sig gennem de gamle lokaler.

I det kreative fællesskab er der en række iværksættere, som blandt andet fremstiller smykker og beklædning. Tanken med Grisk Shop er at sælge deres produkter, men der er plads til flere, end dem der allerede er etableret hos Grisk. Så derfor leder fællesskabet lige nu efter brands, der søger butiksplads eller showroom, og som gerne vil være en del af et nyt og spændende projekt.

Grisk vil skabe en anderledes oplevelse, hvor der bliver mulighed for at opdage dansk design, nicheprodukter, upcoming brands såvel som etablerede mærker, møde starts ups og butikker - alt sammen under et tag.

Det kreative kontorfællesskab, der er kendt for sin undergrundsstemning og berlinervibes i en baggård midt i Aarhus, har det sidste stykke tid været under en stor transformation. Energien og den urbane vibe er stadig et vigtig omdrejningspunkt.

Der skal i fremtiden være Grisk Shop i dette lokale, hvor der før var kontorfællesskab.

Der skal i fremtiden være Grisk Shop i dette lokale, hvor der før var kontorfællesskab. Foto: Tahmasbi

Atelieret i kælderen vil blive bevaret samt den populære vinbar ‘Mas Vino’, og et åbent arbejdsområde vil blive flyttet hen ved siden af tattooshoppen, i husets ene ende.

Butikkerne skal være i centrum af huset . Der bliver også en café og hænge-ud-område, der i dagtimerne inviterer alle besøgende på en kop kaffe og en snak om stedet, produkterne eller noget helt tredje.

Grisk har været ude i verden for at søge inspiration til, hvordan der kan skabes den bedste butiks-platform for et virvar af kontraster og nytænkning, farver og kreativitet under samme tag.

Peter Birk er kunstner, tatovør og ejer af Grisk, der vokser ud af den gamle chokoladefabrik og ind i Æggepakkeriet på Godsbanen.

Peter Birk er kunstner, tatovør og ejer af Grisk, der vokser ud af den gamle chokoladefabrik og ind i Æggepakkeriet på Godsbanen. Foto: Tahmasbi

Også et Grisk Lab

Som endnu et led i udviklingen, udvider Grisk på samme tid, med endnu et kreativt åndehul. Det skal være i det gamle Æggepakkeri ved Godsbanen - i den nye bydel 'Aarhus K'.

Huset hedder Grisk Lab, og her bliver der mulighed for at leje alt fra kontorpladser, lukkede lokaler, lydstudier, værksteder til iværksættere, idemagere samt store og små virksomheder.

Der bliver skabt et stort eventområde i kælderen, der kan bruges til alt fra foredrag og underholdning, til receptioner og meget mere.

Publiceret 09 July 2018 09:59

annonce

Danskerne vil have familiebåde med kahytsplads

En nylig brugerundersøgelse, gennemført af marineimportøren Jørgensen & Dahl, slår fast at danskerne er klar til at tage familien med på sejltur.

annonce

Klar, parat, start!

Klar, parat, start! Sådan lyder det som oftest, når den nye havesæson kalder, og man glad skynder sig ud i skuret efter maskinen til at trimme, beskære, save, lufte og slå plænen eller til en af de 117 andre ting, der hører en velplejet have til.

annonce

All Inclusive hitter – derfor skal du vælge det!

Der er mange fordele ved at rejse på ferie med All Inclusive. Det har særligt to grupper i den danske befolkning fundet ud af, nemlig børne- og generationsfamilierne. Det skaber et frirum og mere tid til ren ferie.

annonce

Så billigt er det at flyve ud i verden

Mens priserne stiger i det meste af samfundet, så falder priserne på flybilletter, og det koster efterhånden ikke så meget at rejse ud i verden. Vil du til Dubai, Bangkok, Sydney, Beijing eller måske til Rom eller Berlin – så kan flybilletterne være billigere, end du tror.
SENESTE TV