Formanden for Aarhus Volume, Albert F. Helmig, glæder sig til at skyde Spot 2018 i gang torsdag 10. maj, og til at være en del af festivalen hele weekenden.

Formanden for Aarhus Volume, Albert F. Helmig, glæder sig til at skyde Spot 2018 i gang torsdag 10. maj, og til at være en del af festivalen hele weekenden. Foto: Tahmasbi

Tyvstarter Spot med ambitiøst program

Hugo Helmig, Lord Siva og Pasha skyder ny scene på Spot i gang

Af
festival

Aarhus Som bindeled mellem Godsbanen og SCC leverede Aarhus Volume til sidste års udsolgte Spot et åbent område, som gav en stærk, ægte udendørs festivaloplevelse. I år genoptager de to organisationer samarbejdet, og Aarhus Volume skyder Spot i gang torsdag 10. maj kl. 19 med et ambitiøst musikprogram, bestående af Hugo Helmig, Lord Siva og Pasha fra Norge. Aarhus Volume’s bidrag til Spot Åbningsdagen er gratis for alle, så alle der befinder sig i Aarhus kan blive en del af en større aarhusiansk festdag. Hele Sonnesgade ved Scandinavian Centeret bliver lukket ned, så der er god plads til gæsterne, og der kan opbygges en god street-vibe med kulturforeningens populære look i vilde farver, containere og fede trækonstruktioner. Fredag og lørdag kører området videre som normalt festival område.

Publiceret 24 April 2018 00:00

annonce

Miljøbevidst motorsav

En motorsav er uundværlig, når du skal beskære træer og buske i haven. Traditionelt set er de både tunge, larmende og lugter lidt af benzin – men sådan behøver det ikke at være…

annonce

Eventyrlige Bali

Thailand har i mange år siddet på tronen, som danskernes fortrukne rejsedestination i Asien. Men den indonesiske ferieø Bali, sniger sig med hastige skridt ind på Thailand.

annonce

Så billigt er det at flyve ud i verden

Mens priserne stiger i det meste af samfundet, så falder priserne på flybilletter, og det koster efterhånden ikke så meget at rejse ud i verden. Vil du til Dubai, Bangkok, Sydney, Beijing eller måske til Rom eller Berlin – så kan flybilletterne være billigere, end du tror.
SENESTE TV