Formanden for Aarhus Volume, Albert F. Helmig, glæder sig til at skyde Spot 2018 i gang torsdag 10. maj, og til at være en del af festivalen hele weekenden.

Formanden for Aarhus Volume, Albert F. Helmig, glæder sig til at skyde Spot 2018 i gang torsdag 10. maj, og til at være en del af festivalen hele weekenden. Foto: Tahmasbi

Tyvstarter Spot med ambitiøst program

Hugo Helmig, Lord Siva og Pasha skyder ny scene på Spot i gang

Af
festival

Aarhus Som bindeled mellem Godsbanen og SCC leverede Aarhus Volume til sidste års udsolgte Spot et åbent område, som gav en stærk, ægte udendørs festivaloplevelse. I år genoptager de to organisationer samarbejdet, og Aarhus Volume skyder Spot i gang torsdag 10. maj kl. 19 med et ambitiøst musikprogram, bestående af Hugo Helmig, Lord Siva og Pasha fra Norge. Aarhus Volume’s bidrag til Spot Åbningsdagen er gratis for alle, så alle der befinder sig i Aarhus kan blive en del af en større aarhusiansk festdag. Hele Sonnesgade ved Scandinavian Centeret bliver lukket ned, så der er god plads til gæsterne, og der kan opbygges en god street-vibe med kulturforeningens populære look i vilde farver, containere og fede trækonstruktioner. Fredag og lørdag kører området videre som normalt festival område.

Publiceret 24 April 2018 00:00

annonce

Tandklinikken Hasle Torv: En god oplevelse at være til tandlæge

”Der er en utrolig rar atmosfære på klinikken med plads til humor blandt personalet. Allerede når man træder ind ad døren, kan man mærke, at det er rart at komme her.”

annonce

Pak din bil korrekt og få et bedre roadtrip

For mange mennesker forbindes det at have en bil med følelsen af frihed. Men sidder du klemt på bagsædet med tasker på skødet, forsvinder frihedsfølelsen ret hurtigt. Følg vores 4 pakketips og få et bedre roadtrip.

annonce

Let hækkeklipning uden udstødning?

Glem alt om rystende og værkende arme efter at have løftet en vibrerende og tung hækkeklipper højt over hovedet. Glem også stinkende udstødningsgas og hvinende lyde fra en ivrig benzinmotor.

annonce

Ferien er reddet for vandhunde

Prognoserne viser at sommeren er godt på vej, og med tanke på sidste sommers varmegrader, søger rigtig mange mod vandet i sommerferien for at køle af.
SENESTE TV