Cu Cu serverer vietnamesisk mad i Bruuns

Ny vietnamesisk restaurant byder velkommen i Bruuns Galleri

Af
Jonas Wrede Hansen

Den nye restaurant Cu Cu har slået dørene op i Bruuns Galleri. Ejeren er en gammel kending, men konceptet er helt nyt. Det oplyser shoppingcentret i en pressemeddelelse.

”Familien Phan har drevet restaurant her i Bruuns Galleri, siden vi åbnede i 2003, og vi ser frem til deres nye koncept med restaurant Cu Cu, som jeg er sikker på vil passe til de mange gæster, som vi hvert år har her i Bruuns Galleri. Det er en spændende fornyelse, og Cu Cu bidrager til at styrke den food-profil, som vi har her i centret, hvor vi satser på et stort og varieret udbud af kvalitets spisesteder,” fortæller Claus Brændgaard, Center manager i Bruuns Galleri, i pressemeddelelsen.

Læs også:  Fem gode steder at nyde naturen med en gåtur

Restaurant Cu Cu har de seneste måneder været under opbygning i de lokaler, som tidligere husede restaurant Ha Long.

”Efter 14 år med Ha Long havde vi lyst til at udvikle et nyt koncept, som passer bedre ind i tidsånden. Det synes vi, at vi nu har fået med Restaurant Cu Cu. Hjemme hos os har vi altid spist sammen hele familien med madfade midt på bordet, præcis som man gør i Vietnam. Den ældgamle tradition tror vi på, at gæsterne her i Aarhus er med på. Det kaldes com gia dình på vietnamesisk og på moderne dansk kaldes det social dining,” forklarer Stephanie Phan, Konceptudvikler hos Cu Cu, i pressemeddelelsen.

Farvel til buffeten

Menukortet består af traditionelle vietnamesiske små- og hovedretter, hvor der bl.a. bliver mulighed for at lave sine egne friske forårsruller ved bordet.

”Vi har et ønske om, at vores kunder bliver længere tid, end vi er vant til. Gæsterne vil opleve en langt mere kvalitetsbevidst og autentisk menu end tidligere, hvor buffeten var dominerende. Arkitekten har derfor tegnet den nye restaurant uden buffetområde, og det har givet plads til en helt ny spændende indretning,” fortsætter Stephanie Phan i pressemeddelelsen.

Læs også: Den store gin og tonic guide til gode barer i Aarhus

For at give gæsterne en fuldkommen madoplevelse udvides vinkortet, og der tilbydes også cocktails, lyder det fra den nye restaurant, der har åbent alle ugens dage til klokken 21.00.

 

Publiceret 24 February 2018 06:00

Lokalavisen Aarhus nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Lokalavisen Aarhus
SENESTE TV