Comedy Aid i Aarhus:

To timers uafbrudt grin med 18 komikere

Comedy Aid fejrer sit 25 års jubilæum med et show, der som altid består af gode grin fra forskellige komikere, hvor overskuddet går til et velgørende formål til børn – i år er det dem på flugt

Af
Af Stine Østergaard

Der er den dybe latter, som kommer helt nede fra maven af og lyder næsten som et julemandsagtigt ho-ho. Så er der den hysteriske latter, som starter med et langt aaah-ha-ha i en lidt for høj tone til at være behagelig, hvis man sidder ved siden af. Der er også det næsten lydløse grin – det der fnys, som sniger sig ud ad næsen på dig, mens mundvigene ubevidst bevæger sig opad.
Der vil helt sikkert være alle de slags grin og mange andre lattertyper, når Comedy Aid for 25. gang løber af stablen. Det traditionsrige show spiller to gange i Musikhuset i Aarhus.
LÆS OGSÅ: Vinderen af DM i stand-up vil være Aarhus-ambassadør
“Publikum kan glæde sig til to timer, hvor de griner uafbrudt til et fantastisk show med en god stemning. Og det hele kan man gøre med god samvittighed,” siger Nina Federici, der er projektleder for Comedy Aid.
I år vil man kunne mærke, at det er et jubilæumsår. Selvom indholdet af showet ikke bliver afsløret på forhånd, ud over hvilke navne der optræder.
“Det er jo altid en overraskelse, hvad der skal ske. Men der er både nogle af de komikere med, som har været med fra starten af og også en helt ny debutant. Og så bliver det lidt nostalgisk,” afslører Nina Federici.
Stand-up har ofte et meget ungt publikum, men Comedy Aid har tradition for at samle et meget bredt publikum til showet, hvor atten komikere deler ud af deres bedste jokes.
Showet er som regel altid udsolgt. Flere publikummer har en tradition med at se showet sammen med venner eller familie. Særligt i år, hvor Comedy Aid kun kan opleves iAarhus og København har de kunne mærke, at det er gået stærkt med billetsalget.
“Jeg tror, folk kan lide showet, fordi der er så meget forskelligt. Hver enkelt komiker har sin egen stil. Det giver en god blanding af humor,” siger Nina Federici.

Fakta

  • Comedy Aid er et velgørenhedsshow med stand-up komikere, hvor overskuddet altid går til noget med børn
  • Det første show blev afholdt i 1992 – dengang hed det Talegaver til Børn
  • For femte år i træk arbejder Comedy Aid sammen med Red Barnet. Overskuddet går i år til børn på flugt
  • I år får atten komikere seks minutter hver på scenen. Det er: Adam & Noah, Anders Fjelsted, Anders Grau, Ane Høgsberg, Brian Mørk, Dan Andersen, DJ Noize (Kapelmester), Elias Ehlers, Jacob Taarnhøj, Jonas Mogensen, Lasse Rimmer, Michael Schøt, Mikkel Klint Thorius, Mikkel Rask, Ruben Søltoft, Simon Talbot, Thomas Hartmann, Thomas Wivel og Torben Chris
  • De to værter er Carsten Bang og Jesper Juhl
  • Showet kan opleves i Musikhuset 27. december kl. 15 og igen kl. 20. Billetter på musikhusetaarhus.dk

Publiceret 18 December 2017 16:00

SENESTE TV