Her kan du få et julemandsknus

Julemanden har travlt op til jul, men heldigvis er han tit i Aarhus. Mød ham her:

Storcenter Nord

Storcenter Nord på Finlandsgade i Aarhus N får ikke bare besøg af julemanden, han har også forberedt et juleshow med masser af tryl, sang, sjov og ballade. Hver dag frem til 23. december er den rødklædte kæmpenisse klar i foyeren ved hovedindgangen. På hverdage er det kl. 11 og 16, det går løs, i weekenderne er det kl. 11, 14 og 17. 
LÆS OGSÅ: På besøg hos Claus - Santa Claus

Pressefoto

Pressefoto

Salling

Salling på Strøget er også et af de steder, julmanden holder til i december. Faktisk går han rundt i stormagasinet torsdage, fredage, lørdage og søndage kl. 10-18 indtil 23. december. På faste tidspunkter, kl. 10.15, 13, 15 og 17, slår han sig ned i legeområdet i børnetøjsafdelingen, så der er han nem at finde for børn, der gerne vil hilse på eller måske fortælle et juleønske. 

Foto: Mostphotos

Foto: Mostphotos

Nemo Hjulemarked

Nemo Hjulemarked har stillet cirkusvognene op på Bispetorv i Aarhus C og her er julemarked til 22. december med café, boder, underholdning og karruseller. Selveste Smadremanden fra Zirkus Nemo udklædt som (h)julemand kl. 14 om søndagen, så er du til en julemand, der ikke holder på formerne, så er det her, du skal møde op. 

Foto: Steen Brogaard

Foto: Steen Brogaard

City Vest

City Vest på Gudrunsvej i Brabrand har besøg af julemanden fredage, lørdage og søndage til 23. december. Fredage kigger han forbi kl. 15, 16 og 17, i weekenderne kl. 11, 12 og 13. Den beskægede hyggeonkel sidder i julelandet klar til at hilse på de besøgende børn. City Vest har netop åbnet en familielounge, hvor børnefamilier kan tage en pause undervejs i juleindkøbene.

Pressefoto

Pressefoto

Tivoli Friheden

Tivoli Friheden har pyntet op til jul med julelys i massevis og et stort nisselandskab. Julemanden er der selvfølgelig også, og du kan få taget et billede med ham og fortælle ham dine ønsker. Besøg også julemandens værksted, eller se ham på Friluftsscenen. Til 30. december, se tidspunkter på Frihedens hjemmeside. 

Foto: Malte Riis

Foto: Malte Riis

Publiceret 18 December 2017 14:14

SENESTE TV