Guide:

Her får du en anstændig søndagsbrunch

Vi har fundet fem bud på brunch, hvor du får en god oplevelse for pengene. Der er store forskelle, men fælles er, at de skiller sig ud fra den typiske.

Af
Af Anders Møhlenberg Aarhus Update

Casablanca hjemmelavede lækkerier
Brunch Crunch er et udtryk, Casablanca har skabt. Det er sammensat af Casablanca og brunch, og dermed crunch. Den koster 200 kroner per person, og så er alt inkluderet - drikkevarer er også ad libitum.
Af hjemmelavede specialiteter på crunchen kan nævnes; rullepølse fra Grambogaard grise, paté de campagne, honningristet müsli, laksesalat med egen koldrøget laks, kalveleverpostej, friskost, fem forskellige slags søde fristelser i form af smørepålæg, marmelade og karamelcreme. Sidst men ikke mindst hindbærsnitter og kanelsnegle.
Udover de hjemmelavede specialiteter er der også; blødkogt æg, friskskåret frugt, fennikelpølse, grillet skinke, pålægschokolade samt fem forskellige specialoste med tilbehør. Casablanca Aarhus
Rosensgade 12
8000 Aarhus C

Casablanca hjemmelavede lækkerier Brunch Crunch er et udtryk, Casablanca har skabt. Det er sammensat af Casablanca og brunch, og dermed crunch. Den koster 200 kroner per person, og så er alt inkluderet - drikkevarer er også ad libitum. Af hjemmelavede specialiteter på crunchen kan nævnes; rullepølse fra Grambogaard grise, paté de campagne, honningristet müsli, laksesalat med egen koldrøget laks, kalveleverpostej, friskost, fem forskellige slags søde fristelser i form af smørepålæg, marmelade og karamelcreme. Sidst men ikke mindst hindbærsnitter og kanelsnegle. Udover de hjemmelavede specialiteter er der også; blødkogt æg, friskskåret frugt, fennikelpølse, grillet skinke, pålægschokolade samt fem forskellige specialoste med tilbehør. Casablanca Aarhus Rosensgade 12 8000 Aarhus C

Spiselauget
Mest øko og god pris
Brunch Vi er på Godsbanen. Spiselauget ligger i et råt og åbent miljø. Her er ingen båse eller andre steder at gemme sig. Man finder altid liv og kreativitet på Godsbanen.
Brunchen på Spiselauget er rigtig fin, især til prisen. Den koster 135 kroner og halv pris for børn under 11 år. Prisen er dog uden drikkevarer, men helt igennem fair.
Der er et godt varieret udvalg. Brødet er altid friskbagt. Udvalget byder på forskellige spegepølser, nutella, ost, fisk og varm postej, laksemousse og yoghurt+müsli. Spiselauget går op i økologi og forsøger så vidt muligt at holde det økologisk, hvilket kun gør det ekstra lækkert. I stedet for scramble eggs, serverer de blødkogte æg og en tærte med masser af æg og grøntsager.
Spiselauget
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C

Spiselauget Mest øko og god pris Brunch Vi er på Godsbanen. Spiselauget ligger i et råt og åbent miljø. Her er ingen båse eller andre steder at gemme sig. Man finder altid liv og kreativitet på Godsbanen. Brunchen på Spiselauget er rigtig fin, især til prisen. Den koster 135 kroner og halv pris for børn under 11 år. Prisen er dog uden drikkevarer, men helt igennem fair. Der er et godt varieret udvalg. Brødet er altid friskbagt. Udvalget byder på forskellige spegepølser, nutella, ost, fisk og varm postej, laksemousse og yoghurt+müsli. Spiselauget går op i økologi og forsøger så vidt muligt at holde det økologisk, hvilket kun gør det ekstra lækkert. I stedet for scramble eggs, serverer de blødkogte æg og en tærte med masser af æg og grøntsager. Spiselauget Skovgaardsgade 3 8000 Aarhus C

Kähler Spisesalon
Supergode råvarer
Brunch I M.P. Bruuns Gade får du en snorlige brunch. Her er fokus på de gode råvarer, og det er en nytænkende brunch, som Spisesalonen byder på. Den “store” brunch serveres i weekenderne. Der er to priser. Weekendbrunchen 159 kroner uden drikkevarer og inkl. kaffe eller te ad libitum er prisen 199 kroner.
Her møder du navne som Hr. Nielsens skinke og vindblæst oksepølse med ramsløg og fennikelfrø, Limskov ost med ramsløg og Snehvide komælksost med nødder. Selvfølgelig er der scrambled eggs med sprød bacon, brunchpølser med soltørrede tomater, frisk persille, men også laksemousse med rødløg og dild. Grillet avocado med hytteost og frisk peber finder du også her.
Indretningen og selve lokalet er smukt. Der hersker en sjælden hygge i Spisesalonen.
Kähler Spisesalon
M.P. Bruuns GAde 33 8000 Aarhus

Kähler Spisesalon Supergode råvarer Brunch I M.P. Bruuns Gade får du en snorlige brunch. Her er fokus på de gode råvarer, og det er en nytænkende brunch, som Spisesalonen byder på. Den “store” brunch serveres i weekenderne. Der er to priser. Weekendbrunchen 159 kroner uden drikkevarer og inkl. kaffe eller te ad libitum er prisen 199 kroner. Her møder du navne som Hr. Nielsens skinke og vindblæst oksepølse med ramsløg og fennikelfrø, Limskov ost med ramsløg og Snehvide komælksost med nødder. Selvfølgelig er der scrambled eggs med sprød bacon, brunchpølser med soltørrede tomater, frisk persille, men også laksemousse med rødløg og dild. Grillet avocado med hytteost og frisk peber finder du også her. Indretningen og selve lokalet er smukt. Der hersker en sjælden hygge i Spisesalonen. Kähler Spisesalon M.P. Bruuns GAde 33 8000 Aarhus

Varna Palæet
Overdådigt og smukt
Brunch Placeringen ved Aarhusbugten og i Marselisborgskoven er unik. Her finder du et usædvanlig stort og varieret brunchudvalg. Lokalerne er blandt de smukkeste i byen. Brunchen er placeret i ét af de store imponerende lokaler. Bordene er placeret, så der er rigeligt med luft mellem. Rummet er stort og majestætisk.
Prisen er 345 kroner per person og 225 kroner for børn under 8 år, og så er der kaffe og juice ad libitum. Maden er nærmest et overdådigt frokostbord, fremfor et brunchbord. Perlebygotto, Vitello tonnato, oksecarpaccio, kæmperejer, glaserede spoleben, hanebryst med romainesalat, ratatouille og confit af and, røræg med chorizopølser og bacon, lun leverpostej med svampe og rødbeder, røget og gravad laks, små æggekager, skyr med müsli, forskellige oste, frugt og så videre
Varna palæet
Ørneredevej 3 8000 Aarhus C

Varna Palæet Overdådigt og smukt Brunch Placeringen ved Aarhusbugten og i Marselisborgskoven er unik. Her finder du et usædvanlig stort og varieret brunchudvalg. Lokalerne er blandt de smukkeste i byen. Brunchen er placeret i ét af de store imponerende lokaler. Bordene er placeret, så der er rigeligt med luft mellem. Rummet er stort og majestætisk. Prisen er 345 kroner per person og 225 kroner for børn under 8 år, og så er der kaffe og juice ad libitum. Maden er nærmest et overdådigt frokostbord, fremfor et brunchbord. Perlebygotto, Vitello tonnato, oksecarpaccio, kæmperejer, glaserede spoleben, hanebryst med romainesalat, ratatouille og confit af and, røræg med chorizopølser og bacon, lun leverpostej med svampe og rødbeder, røget og gravad laks, små æggekager, skyr med müsli, forskellige oste, frugt og så videre Varna palæet Ørneredevej 3 8000 Aarhus C

Klassisk 65
Hyggeligt og tæt
Brunch Bistroen i Jægergårdsgade ligner en autentisk fransk bistro, selvom der ingen franskmænd er her. Her er hyggeligt, selvom du sidder ret tæt. Brunchen koster 225 kroner. I prisen må du drikke alt det kaffe, te, juice og Cava, som du lyster. Klassisk 65 kører deres brunch på forskellige seating-tidspunkter. Enten med starttidspunkt omkring klokken 10 eller omkring klokken 12. Klassisk omelet, omelet a la chef, scramble eggs med røget laks, scramble eggs med bacon, spejlæg, dagens klassiske æggeret og pandekager er noget af det, brunchen byder på.
Deres Egg Benedict er ren opvisning. Den er med parmaskinke og pocheret æg med flydende gul æggeblomme. Toppet med den cremede hollandaise og et grønt purløgsdrys. Det er en særlig forkælelses-hyggeret. Og – dét smager himmelsk!
Klassisk 65.
jægergårdsgade 65 8000 aarhus

Klassisk 65 Hyggeligt og tæt Brunch Bistroen i Jægergårdsgade ligner en autentisk fransk bistro, selvom der ingen franskmænd er her. Her er hyggeligt, selvom du sidder ret tæt. Brunchen koster 225 kroner. I prisen må du drikke alt det kaffe, te, juice og Cava, som du lyster. Klassisk 65 kører deres brunch på forskellige seating-tidspunkter. Enten med starttidspunkt omkring klokken 10 eller omkring klokken 12. Klassisk omelet, omelet a la chef, scramble eggs med røget laks, scramble eggs med bacon, spejlæg, dagens klassiske æggeret og pandekager er noget af det, brunchen byder på. Deres Egg Benedict er ren opvisning. Den er med parmaskinke og pocheret æg med flydende gul æggeblomme. Toppet med den cremede hollandaise og et grønt purløgsdrys. Det er en særlig forkælelses-hyggeret. Og – dét smager himmelsk! Klassisk 65. jægergårdsgade 65 8000 aarhus

Publiceret 23 November 2017 00:00

SENESTE TV