Black Friday:

Magasin holder åbent 24 timer

Magasin holder åbent fra midnat til midnat, mens Salling og Bruuns Galleri er der for kundernefra tidlig morgen og til midnat.

Af
Af Bente Tahmasbi Hansen

Aarhusianerne er vilde med Black Friday, så byens butikker holder i år åbent endnu længere end tidligere.
Magasin slipper de første tilbud løs allerede natten til fredag klokken 00.01 og har flere i løbet af natten. Der bliver for eksempel 50 procent på et udvalgt mærke mellem klokken to og fire, og måske på et populært mærkevare jakkesæt i en time derefter. Det havde stormagasinet succes med sidste år. Der bliver også konkurrencer hver time.
“Der var kø ved alle indgangene, da vi åbnede klokken 00.01 sidste år. Vi solgte Tiger of Sweden jakkesæt sat ned fra 2800 til 1000 kroner, og de gik som varmt brød,” siger forretningschef Suzan Papuga.
Cityforening: Black Friday vil slå alle rekorder
“Vi solgte også masser af herreundertøj og Magasins egne kaffebønner i løbet af natten. Både fordi der var gode priser på det, men også fordi, at kunderne bliver inspireret af hinanden. Det er det, Black Friday kan. Der er mange kunder på en gang, og man bliver grebet af stemningen,” fortsætter Suzan Papuga, der var på arbejde hele natten sidste år.
Hun synes, det var så sjovt, at hun også tager en nattevagt denne gang.
LÆS OGSÅ: Black Friday: Støvsug Trøjborg for diamanter
 
“Vi gør ikke præcis det samme i år. Der skal være noget nyt. For eksempel er alt, vi deler ud, black: sorte karameller, lakrids og kaffe.”
Bruuns Galleri åbner som noget nyt allerede klokken 06, mens Salling slutter sig til klokken 07. Begge steder vil lægge ud med stærke priser til de morgenfriske og gode oplevelser som for eksempel smagsprøver og julehygge.
Byens mange andre butikker åbner om formiddagen og alle lukker først til midnat.
LÆS OGSÅ: Julemanden fløj ind og tændte for julen i Aarhus
 
“Rigtig mange har fri lørdag, så der er masser af folk i butikkerne lige til det sidste. Der er gode tilbud og kun den ene dag at nå dem på til forskel fra årets andre udsalg,” forklarer stormagasinchefen Lars Højgaard Fra Salling.
Han forventer, at den samlede julehandel, der gik i gang i Salling, da julekataloget kom på gaden 27. oktober, vil være større i år end sidste år. Men ved ikke om Black Friday isoleret set bliver større.
“Den hører til årets allerstørste, men der er mange andre store dage op til og lige efter jul,” forklarer Lars Højgaard.
Centerchef Claus Brændgaard i Bruuns Galleri er enig.
“Black Friday er en af de største dage både hvad angår omsætning og kunder. Vi forventer mere end 70.000 kunder,” forudser han.
 

Black Friday er en af årets allerstørste dage i detailhandlen - for nogle af butikkerne en absolut største. Bruuns Galleri forventer omkring 70.000 gæster i centeret mellem kl 06 og 24. Foto: Bruuns Galleri

Black Friday er en af årets allerstørste dage i detailhandlen - for nogle af butikkerne en absolut største. Bruuns Galleri forventer omkring 70.000 gæster i centeret mellem kl 06 og 24. Foto: Bruuns Galleri

Foto: Bruuns Galleri

Foto: Bruuns Galleri

Publiceret 23 November 2017 06:00

SENESTE TV