Julen nærmer sig - hjælpen er på vej

Dansk Folkehjælp har brug for hjælp til at hjælpe udsatte familier

Af
julehjælp

Sidste år fik Dansk Folkehjælp næsten 750 godkendte ansøgninger til 143 pakker, og da forventningen er, at der minimum kommer samme antal ansøgere i år, har Dansk Folkehjælp brug for hjælp fra aarhusianerne. Formand for Dansk Folkehjælp Aarhus Carl-August Paulsen udtaler:
“Jeg føler efterhånden, man gentager sig selv, når man siger, at efterspørgselen på julehjælp stiger og stiger fra år til år, ikke desto mindre er det virkeligheden, og vi kan også mærke, at folk bliver mere og mere pressede fra år til år.”
Indtil 1. december kan enlige forsørgere på overførelsesindkomst søge julehjælp hos Dansk Folkehjælp. Der kan ansøges om julehjælp på hjemmesiden folkehjaelp.dk.
Der kan bidrages til julehjælpen i Aarhus på MobilPay nr. 42 36 26 46, skriv 'Jul' i tekstfeltet. Bidrag kan også sættes ind i Arbejdernes Landsbank på konto: reg.nr. 5381 konto nr. 0247757. Af donationerne på disse to konti går 100 procent til julehjælp i Aarhus, og alle modtagernes oplysninger tjekkes af Aarhus kommune.
Pengene går ubeskåret til en julekurv med diverse fødevarer og lidt mundgodt, samt gavekort til julegaver til en samlet værdig af 1500 kr.
gs

Publiceret 23 November 2017 00:00

SENESTE TV