Julemarked og Zirkus Nemo på byens torve

Der er skruet op for julehyggen på byens centrale torve. Premiere på fredag

Fra på fredag bliver der for alvor julehygge og julestemning for alle byens borgere, kunder, gæster og turister på byens centrale torve.
LÆS OGSÅ: Julemanden fløj ind og tændte for julen i Aarhus
Aarhus City Forening byder nemlig velkommen til et helt særligt og stort juleunivers på Bispetorv, Store Torv og Lille Torv, hvor både et europæisk julemarked samt Zirkus Nemos nyskabte 'Hjule'-univers fra på fredag og frem til 22. december kan opleves.

Jul fra 20 europæiske lande

I anledning af Kulturhovedstadsåret kan man opleve ægte og mangfoldig europæisk julemarkedsstemning på Lille Torv og Store Torv, hvor juleboder vil byde på alskens julelækkerier, specialiteter og gaveidéer fra op mod 20 europæiske lande.
LÆS OGSÅ: Den Gamle By åbner julen med gratis entré
Det europæiske marked besøgte Aarhus i juni under eventen 'Verdensbilleder', og dette samarbejde gentages nu på Lille og Store Torv med et helt specielt juletvist. Derudover vil der på Bispetorv blive premiere på et helt særligt retro-juleunivers, hvor Søren Østergaards Zirkus Nemo vil præsentere et klassisk, nostalgisk og hyggeligt juleunivers med underholdning fra Bispetorvets scene.
Juleuniverset i Aarhus City er et supplement til de allerede eksisterende juleoplevelser og julemarkeder i Aarhus.
gs
 

Publiceret 13 November 2017 18:00

SENESTE TV